:: |
Autor |
Poruka |
l_boy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 19

|
|
definitivno nema osobe koja nije usamljena..i samoca uvijek postoji, jer ako gledamo, svako tezi necemu vise...nesto zeli..znaci nesto mu nedostaje
samoca je sirok pojam, kojeg ljudi nesvesno u zivotu ni ne primecuju..i ubiti njihove teznje i zelje su uzrok nekakve samoce
|
|
|
|
|
 |
black_panthera Iskusni član

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761

|
|
l_boy je napisao/la sledeće: | definitivno nema osobe koja nije usamljena..i samoca uvijek postoji, jer ako gledamo, svako tezi necemu vise...nesto zeli..znaci nesto mu nedostaje
samoca je sirok pojam, kojeg ljudi nesvesno u zivotu ni ne primecuju..i ubiti njihove teznje i zelje su uzrok nekakve samoce |
Mislim da nije tocna ta tvrdnja da su svi usamljeni i da su bas uvijek usamljeni.
Smatram da osobe koje tako razmisljaju uopce nisu niti usamljene, da i kada nesto dobiju to uopce niti ne primjecuju.
Isto tako mislim da ne teze svi necemu vise i da ne fali svima sve, uvijek.
Osobe koje tako razmisljaju uvijek ce i misliti da im nesto fali i da nitko za njih nije dobar.Kazem i kada nesto imaju kada nesto dobiju jednostavno ne primjecuju, na sve gledaju crno i vide samo ono sto nemaju i sto ne dobiju.
A tako se ne moze, ako te male stvari mogu razveseliti mala paznja onda ces je dobiti jos a ako odmah mislis to je nista onda dalje nema i ostanes na tome da nista nemas....
|
|
|
|
|
 |
dusan.jeftic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Mar 2007 Poruke: 11 Mesto: BEOGRAD

|
|
stegi zube i trpi
|
_________________ CAO |
|
|
|
 |
black_panthera Iskusni član

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761

|
|
pa nije to bas samo tako stegni zube i trpi.
|
|
|
|
|
 |
baabica Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 103

|
|
ovisi kadao kada...nekad mi je svejedno..nekada patim.... a nekada mi je i dobro sa mnom samom...
|
|
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
ne verujem da iko voli potpunu samocu.ja,licno,je ne podnosim i uvek se trudim da ne budem usamljen
|
|
|
|
|
 |
tamara_blabla Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766

|
|
Pa, iskreno retko se tako osecam. A kada se dogodi bude mi veoma tesko, ali se setim svih ljudi koji me vole i pustim pesme koje mi instantno podizu raspolozenje i odmah se osetim bar malo bolje.
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
zasad još ide,...ali primečujem da mi fali puno muška ruka i da mi nekad dode da..................
|
|
|
|
|
 |
TweexY Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116

|
|
ok, sto znam
ponekad mi nije svjedno...
|
|
|
|
|
 |
lady_blue Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160

|
|
ponekad se osecam potpuno usamljeno i slomljeno iako je u tom trenutku gomila ljudi oko mene... a sta god da kazu tada ne vredi, bude sve gore i gore... e tada sam samoj sebi najbolje drustvo... i muzika naravno... i tada se polako kockice sloze...
|
_________________ ***** |
|
|
|
 |
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58

|
|
lady_blue je napisao/la sledeće: | ponekad se osecam potpuno usamljeno i slomljeno iako je u tom trenutku gomila ljudi oko mene... a sta god da kazu tada ne vredi, bude sve gore i gore... e tada sam samoj sebi najbolje drustvo... i muzika naravno... i tada se polako kockice sloze... |
Ako si zaokupiran nekim stvarima, samoća se lakše podnese... Pogotovo ako imaš ekipu.
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
veoma tesko...
mogu da budem okruzen svim i svacim, ali kada mi neko nedostaje...ceznem...
ne mogu cak ni da sakrijem to... koliko god se trudio...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|