:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
„Nevinost sam izgubila u 14. godini, uživam u sado-mazohističkom seksu, volim i muškarce i žene”, napisala je Andželina Žoli u svojoj autobiografskoj knjizi „Andželina Žoli”, koja će biti objavljena 10. aprila. „Iskreno govoreći, sviđaju mi se veoma različiti tipovi: žene sa dečačkom crtom i feminizirani muškarci. Osećam se i kao žena i kao muškarac, a posedujem i nemiran muški duh”, rekla je popularna glumica, koja je posebno poglavlje u knjizi posvetila desetogodišnjoj vezi sa Dženi Šimicu, koju je upoznala na snimanju filma „Foksfajer”. Verovatno se sećate scene iz ovog filma u kojoj se dve mlade žene (Andželina i Dženi) nage valjaju po krevetu, sipaju kapljice voska jedna drugoj na kožu...
Žolijeva, koja je dugo krila svoju lezbijsku vezu, u knjizi navodi: „Želela sam samo da je ljubim i dodirujem. Primetila sam da je gledam onako kako sam ranije gledala muškarce. Bilo je predivno. Nisam to tražila, ali se jednostavno dogodilo, zaljubila sam se u devojku.” Njihova veza bila je toliko duboka da Andželina priznaje: „Htela sam da se venčam sa Dženi i ne bih se stidela da to učinim pred očima javnosti! Kad nekog volim, ja zaista volim, bez obzira na to kog je pola.”
Posle toga se, ipak, odlučila za glumca Bilija Boba Torntona. U prvoj bračnoj noći krvlju je napisala na zidu: „Zauvek”. „Da je postojao bezbedan način da pijem njegovu krv, ja bih to učinila!” - tvrdi Žolijeva. Glumica otvoreno govori o tome da je izgubila nevinost kada je imala 14. godina i da je u to vreme uživala u sado-mazohizmu: „Sama sam sebe povređivala da bih osetila bol. Zato sam i ohrabrivala svoje partnere da budu nasilni. Na mestu gde se nalazi vratna arterija imam ožiljak koji dokazuje koliko je sve to bilo opasno”.
Andželina piše da je često molila Bilija da je seče. „Sado-mazohizam se često pogrešno tumači kao nasilje, ali, u stvari, to je samo pitanje poverenja. U tim trenucima osećala sam se najprivlačnijom. Istovremeno sam preuzimala ulogu potčinjene i dominantne osobe u odnosu, to je zato što uvek želim više”, objasnila je Žolijeva.
U knjizi piše i da je tetoviranje doživljavala kao neku vrstu samopovređivanja, da je uživala u osećanju bola, da je dva puta pomišljala na samoubistvo i da je jednom čak angažovala plaćenog ubicu koji je, međutim, odustao od toga da je ubije! Potajno čezne za muškarcem koji će ju spustiti na zemlju, a da li ga je pronašla u Bredu Pitu? Kada je prvi put sa njim otišla na odmor u jedan hotel u Keniji, telohranitelji su, prestravljeni zvucima koji su se čuli iz njihove sobe, odjurili u njihov apartman. „Čuli su se zvuci kao da je unutra neka divlja zver. Međutim, to smo bili samo nas dvoje u ljubavnom zanosu” - zaključila je Andželina.
(Blic)
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
S njom nikad dosadno...
|
|
 |
domacica.ba Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 42 Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

|
|
|
Sve mi se cini da ona nije bas "cista" u glavi, trebala bi ona na terapiju i to duzu...
|
|
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
cijenim iskrenost...zato joj kazem svaka cast jer iznosi sve iz sebe i ne stidi se,a to dal je luda ili ne...ko smo mi da odlucujemo.Zena ocigledno uziva u svom zivotu tako da...niko joj nista ne moze
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
neka gospodja uziva u cemu hoce ali nikada nisam shvatila odakle je "svetica" uzela sebi za pravo pljuvati po Madoninom usvajanju deteta kad nije ni grama bolja od nje...
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
slajad Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 55 Mesto: svinjarnik

|
|
|
ma ja mislim da pola te knjige nije istina al eto ona je napisala
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Cula sam o tome ali onda nisam bila sigurna...
|
|
|
| |
|
 |
nikita123n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

|
|
ljudi cine cudne stvari...iz jos cudnijih razloga!
licno kao glumicu je volim...a njen privatni zivot je striktno njena stvar...na kraju krajeva i sami mi bi bili razocarani kad bi angie bila ''domacica'' koja uziva u jednostavnosti zivota...jer navikli smo od nje suprotno...
a sto se tice njene knjige i sado-mazohizma...hmmm haha ne znam iz nekog razloga to me podseca na film ''niske strasti 2'' sa sharon stone...
film je pravo mocan....psiholoski....POGLEDAJTE GA AKO NISTE!
http://www.youtube.com/watch?v=WUbIUPVHGis
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| Srednjoskolka je napisao/la sledeće: | | cijenim iskrenost...zato joj kazem svaka cast jer iznosi sve iz sebe i ne stidi se,a to dal je luda ili ne...ko smo mi da odlucujemo.Zena ocigledno uziva u svom zivotu tako da...niko joj nista ne moze |
potpuno se slazem sa ovim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
|
Zena je dosadna ko proljev,uvijek zeli biti u centru paznje!Much ado about nothing...
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
bolesna kravetina koju treba strpat u ludnicu da ne pise i ne prica takve stvari jer bi sve 14-godisnjakinje mogle pomislit da je to normalno i ovako se vec ponasaju bolesno ko i njihovi idoli
ne bi li tu knjigu trebalo zabranit il bar dat granicu s kolko godina je mozes kupit zbog takvih nam drustvo i je sve gore i jednom ce na Zemlji zavladat horor, sodoma i gomora
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
A Bože moj pa danas je sve normalno, i šta joj sad fali ništa, ljepa i zdrava i prava i dalje
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|