:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Najpopularniji video-sajt na svetu "YouTube" organizovao je takmičenje "YouTube Video Awards" za najbolje autorske video-radove, a ovih dana proglašeno je sedam pobednika, izabranih voljom posetilaca sajta. U kategoriji za najinovativniji video pobednici su "OKGo" i njihov rad "Here It Goes Again", najbolja komedija je "Stranded" od "Smosh", "thewinekone" pobedio je u kategoriji naj-komentara sa "Hotness Prevails, rad "Ask A Ninja" u kreaciji "digitalfilmmakera" najbolja je serija, "TerraNaomi" je pobedila s najboljim muzičkim videom "Say It´s Possible", najinspirativnijim videom proglašen je "Free Hugs Campaign" autora "PeaceOnEarth123", a "najslađim" videom proglašen je "Kiwi!" autora "Madyeti47".
(serbiancafe)
|
| |
|
 |
slajad Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 55 Mesto: svinjarnik

|
|
i ja sam se takmicio
al nista
|
|
|
| |
|
 |
victory Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152

|
|
|
Kada bi mi neko rekao kako se skidaju video spotovi sa ovog sajta?
|
|
|
| |
|
 |
andrejko Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis

|
|
|
skini program xget. Sa njim mozes da skidas klipove...
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru. |
|
| |
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
Aaaa kakve su bile nagrade....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|