:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ukrajinski trener izudarao je u Melbourneu vlastitu kćer zbog neulaska u polufinale. U divljačkom pohodu zaustavili su ga novinari, koji su sve snimili i slučaj prijavili policiji. Video.
Grubo obiteljsko nasilje u naizgled uzornoj sportskoj obitelji Zubkov zasjenilo je besprijekoran ambijent Svjetskog plivačkog prvenstva u Australiji.
Otac i trener 18-godišnje ukrajinske plivačice Kateryne, Mihail Zubkov napao je kćer nakon neuspjelog pokušaja plasmana u polufinale. Poludjeli otac kćer je udarao i maltretirao dok nemile scene nisu spriječili novinari.
Isti su mrcvarenje i snimili te prijavili policiji, a 38-godišnem nasilniku je zabranjeno približavanje kćeri na manje od 200 metara.
Snimku napada objavila je televizijska kuća Nine. Na snimkama je jasno vidljiv fizički napad i psihički pritisak oca na kći u jednom od prostora za natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Australiji, prenosi Dnevnik.hr.
Nakon što su novinari pozvali policiju i pokazali im snimku, narednik Mick Williams je izjavio kako su snimke zaista uznemirujuće.
"Policija Victorije ima veoma nizak prag tolerancije prema obiteljskom nasilju. Nije bitno radi li se o strancima ili građanima Victorije", rekao je Williams.
Brzo se oglasila i Međunarodna plivačka federacija najavivši istragu, a otac kojem osim diskvalifikacije sa SP-a i sudskog procesa prijeti i potpuna zabrana bavljenja plivanjem bit će pod policijskim nadzorom dok ne napusti Australiju.
Zanimljivo je da Kateryna Zubkova nije uspjela ući u polufinale, ali je neposredno prije očevog napada pobijedila u kvalifikacijskoj utrci na 50 metara leđno.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
Strašno, gledao sam to baš u dnevniku i zaista ima svakakvih trenera i roditleja još gore
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Grozno. Koliko se sećam, i Nađa Komeniči je dobijala šamarčine od svog trenera.
| aureliano je napisao/la sledeće: | | Zanimljivo je da Kateryna Zubkova nije uspjela ući u polufinale, ali je neposredno prije očevog napada pobijedila u kvalifikacijskoj utrci na 50 metara leđno. |
Ni ne čudi me. Ili je u pitanju premor ili čist inat. Jedino me čudi kako publika nije poletela da ga bije.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|