www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Klemente: „Skupo ćemo prodati kožu”
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 3:25 am    Naslov poruke: Klemente: „Skupo ćemo prodati kožu” Na vrh strane Na dno strane

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente i kapiten Dejan Stanković izjavili su da tim treba da zaboravi poraz od Kazahstaha i pokuša da sutra pobedi Portugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine. „Nikome ne prijaju porazi, ali su oni sastavni deo fudbala.Veoma poštujem reprezentaciju Portugala, koja je fenomenalna ekipa, ali skupo ćemo prodati kožu”, rekao je Klemente na konferenciji za novinare u Kovilovu. Klemente je dodao da razmišlja samo o pobedi nad Portugalom, iako su polufinalisti prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Nemačkoj u subotnjoj pobedi nad Belgijom od 4:0, prema njegovim rečima, odigrali savršeno. „Moramo da damo sve od sebe i ne dozvolimo Kristijanu Ronaldu i Rikardu Kvarežmi da pokažu da su najbolji na svetu, kao što se priča”, rekao je Klemente, koji nije želeo da novinarima otkrije svoje taktičke zamisli.

Klemente je istakao i da srpska javnost treba da više podrži podmlađeni sastav reprezentacije.

„Od avgusta smo promenili 10 igrača, samo na utakmici sa Kazahstanom njih pet. Mi stvaramo novi tim, ali smo tek na početku. Ne mogu nikoga da kritikujem jer nisam Srbin, ali me iznenađuje manjak podrške ovim mladim igračima”, dodao je baskijski trener.

Kapiten Dejan Stanković izrazio je uverenje da će njegova ekipa, uz podršku navijača na stadionu Crvene zvezde, uspeti da iznenadi favorizovani Portugal.

„Treba da protiv izuzetnog protivnika odigramo pravu, mušku utakmicu. Dosta je bilo priče o Kazahstanu, pouke iz tog poraza smo izvukli. Javnost sada treba da stane uz nas”, rekao je Stanković.

Kapiten je dodao i da je telefonom razgovarao sa saigračem iz milanskog Intera Luišom Figom, koji se povukao iz reprezentacije Portugala posle Mundijala u Nemačkoj.

„Figo mi je rekao da nas čeka teška utakmica, ali sam to znao i ranije”, rekao je Stanković.

Sve ulaznice za duel Srbije i Portugala, koji će početi u 20.30, već su prodate.

Srbija je na drugom mestu na tabeli kvalifikacione Grupe A sa 10 osvojenih bodova na pet utakmica. Isti učinak je, uz bolju gol razliku, ostvario i Portugal, drugoplasirana Finska osvojila je 11, a vodeća Poljska 13 bodova, ali na šest utakmica.

(B92, Beta)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

domacica.ba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno ljudi, treba im dati podrsku maksimalnu!

evo ja im dajem prva svoju podrsku!

plavi, samo hrabro naprijed u nove pobjede!

[Edit by Sascha336: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

teško je bilo šta očekivati posle kazahstana, ali naravno nadamo se najboljem i dajemo svu podršku protiv portugala.

P.S. nismo više PLAVI...sad smo BELI Orlovi Wink Very Happy

domacica.ba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Je li? Nisam cula ja za to! Confused Ma, nema veze kakvi god oni bili, samo da bude sve ok!

A cudno mi bilo na hrvatskoj TV se radovali da ce oni jedini sada da budu "modri" (na nasem "plavi")... a ja nisam kontala do sada zasto.... Confused Confused Confused

Bas sam prava bosanka...

slajad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006
Mesto: svinjarnik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oderacemo im kozu

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bice jako tesko ali uz pomoc navijaca sve je moguce

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bili su dobri....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Klemente: „Skupo ćemo prodati kožu” Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon