www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Albanija: Učitelji seksualno opštili u školi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 25, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Albanija: Učitelji seksualno opštili u školi Na vrh strane Na dno strane

Četvoro nastavnika osnovne škole u albanskom selu Džire kažnjeno je zbog pijanstva i seksualnog opštenja iza table u učionici. Ministarstvo obrazovanja Albanije bilo je prinuđeno da otpusti dvojicu nastavnika, smeni direktora, a učiteljicu uslovno kazni nakon što su pobesneli roditelji zatvorili školu kako bi sprečili pijanstvo i blud u školskim prostorijama. „Video sam kroz prozor kako se bezobrazno ponašaju, i to sam rekao mojom drugarima i roditeljima”, kazao je jedan učenik četvrtog razreda škole u selu Džire i dodao da su ga učitelji opazili i da su mu potom pretili da će ga isterati iz škole ako nekom kaže. Njegov otac razočaran je i zgađen zbog svega što se dogodilo. „Da li biste vi nazvali učiteljem nekog ko pije rakiju u 10 ujutro, napije se i juri devojčice iz škole”, upitao je razočarani roditelj, prenela je albanska televizija. (Beta)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

anovi
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 17 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne ovo je strašno, neshvatljivo mi je kako se profesori koji bi trebali biti uzor se mogu tako ponašati.... na svu sreću ja se nisam susrela sa takvim problemima u školi a nadam se da i neću....

slajad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006
Mesto: svinjarnik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja baraba nekih velikih

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je moguce...to je ipak Albanija!!!

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

djomlapa je napisao/la sledeće:
Sve je moguce...to je ipak Albanija!!!

Misim da se to ipak ne dešava samo u Albaniji.... Rolling Eyes

Dushan_maestro
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Dec 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ahahahaha koji carevi Smile

young_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 9:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha koji likovi zivot ti... znaci sta reci... sve je moguce... ja bi ga da budem prost obesio za ... mali prst Very Happy
ali makar imaju seksualno obrazovanje...

sha reci...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Albanija: Učitelji seksualno opštili u školi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon