:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Istočni vetar koji je duvao u pojedinim delovima Srbije doneo je čestice peska iz Sahare, čije su naslage bile najvidljivije na karoserijama i staklima automobila. Meteorolog Jelena Golubović iz Republičkog zavoda, kazala je da je pesak iz Sahare do Srbije stigao zbog ciklona iznad Sredozemlja. „Pojedini delovi naše zemlje zahvaćeni su ciklonom, koji se već nedelju dana nalazi iznad Sredozemlja, pa je strujanje vazduha nanelo čestice saharskog peska”, rekla je Jelena Golubović. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
nikoljupco Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 29 Dec 2006 Poruke: 47

|
|
|
i u skopju je padala kisa sa peskom iz afrike
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kazu da je saharski pesak sitniji od onog naseg, pa su Amerikanci tokom "Pustinjske oluje" imali najvise muke sa ciscenjem tenkova od peska.
|
|
 |
CAMO_PEJB Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495

|
|
Da da, ja sam primeti da je padala neka cudna kisa, posto su svi automobili bili nekako cudno prljavi. To me podseti, treba da operem kola
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
za vreme rata u golfu nam je padala pescana kisa.
iracki pesak,pomalo radiaktivan,naravno
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|