www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Djoković osvojio Majami
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 10:14 pm    Naslov poruke: Djoković osvojio Majami Na vrh strane Na dno strane

Novak Djoković ostvario je najveći uspeh u karijeri osvajanjem velikog turnira Masters serije u Majamiju.

Najbolji srpski teniser, koji će od ponedeljka na novoj ATP listi i zvanično biti sedmi igrač sveta, u finalu je u tri seta nadigrao Argentinca Giljerma Kanjasa - 6:3, 6:2, 6:4.

Nole je još jedanput potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi, a sjajne partije ove godine konačno je okrunio na sunčanoj Floridi.

Za trijumf nad Kanjasom, koji je u poslednjih 15 dana dva puta pobedio prvog igrača sveta Rožea Federera, najboljem srpskom teniseru bilo je potrebno dva sata i 20 minuta.

Djokoviću je ovo četvrta titula u profesionalnoj karijeri, a za pobedu u Majamiju 19-godišnji Beogradjanin zaradio je ček na 533.350 dolara. Kanjasu, koji je u glavni žreb stigao iz kvalifikacija, pripala je upola manja suma.

"Kada igrate finale ništa nije lako, posebno protiv ovakvog protivnika. Želim njemu da čestitam, prošao je težak period posle suspenzije i posle samo par meseci ponovo je na vrhu. On je sjajan igrač. Posebna zahvalnost navijačima. Argentinski navijači napravili su sjajan ambijent, ali posebno hvala mojim navijačima, svim Srbima gde god da su. Svidja mi se onaj transparent - Djoković - Made in Serbia. Ponosan sam na svoju zemlju!", rekao je Djoković, najmladji pobednik u istoriji turnira u Majamiju.

Pre dve nedelje u Indijan Velsu, gde je poražen u finalu od Rafaela Nadala, Novak Djoković je nagovestio da je spreman za pohod na sam vrh, a sada je trijumfom u Majamiju, gde rivalima nije prepustio nijedan set, samo potvrdio da je pitanje dana kada će i zvanično biti jedan od tri najbolja, ako ne i najbolji, teniser današnjice.

"Dao sam sve od sebe, ali je Djoković igrao neverovatno", kratko je prokomentarisao Kanjas posle meča.

"Ubica Federera" u finalu jednostavno nije imao šanse da zaustavi ples Novaka Djokovića. Nole je razornim servisima, hiruški preciznim udarcima sa osnovne linije, ali i lskraćenim loptama, prosto do ludila dovodio Argentinca.

Prvi je do brejk šanse na meču, ipak, došao Kanjas i to u trećem gemu. Medjutim, lopticu je ispucao u aut, a zatim je Nole sjajno odservirao i posle još jedne greške rivala srpski teniser stigao je do vodjstva od 2:1.

Već u narednom gemu Djoković je kaznio Kanjasa za propuštenu šansu, nakon što mu je oduzeo servis sa nulom i stekao, ispostaviće se na kraju, ključnu prednost u prvom setu.

Za razliku od prvog seta u drugom je Djoković čak dva puta uspeo da brejkne Kanjasa.

Do petog gema drugog seta obojica tenisera osvajala su gemove na svoj servis, a onda je Nole stigao do tri vezane brejk lopte. Argentinac se izlaskom na mrežu i dobrim volejem spasao prvi put, ali ne i drugi. Djoković ga je prvo prošetao sa kraja na kraj terena, a zatim preciznim forhendom uz liniju poentirao.

Već u narednom gemu, može se slobodno reći antologijskom, koji je trajao puna 22 minuta, Kanjas je imao priliku da uzvrati. Čak četiri puta Argentinac je stizao do brejk lopte, ali uvek kada je to bilo najvažnije Djoković je lucidnim potezima uspevao da se izvuče, da bi na kraju sačuvao svoj servis i poveo sa 4:2.

Srpski teniser je već u sledećem gemu materijalizovao veliku psihološku prednost, napravivši novi brejk, a potom je na svoj servis iskoristio četvrtu set loptu i posle sat i 25 minuta stigao je do vodjstva od 2:0.

Sve do devetog gema trećeg seta, u kojem se već videlo da su obojica na izmaku snage, teniseri su držali svoj servis, a onda je Djoković ponovo prikazao malo magije iz svog repertoara. Hirurški precizni forhendi i bekhendi, koji su slali tamo, amo Kanjasa i na kraju rutinska realizacija kojom je stigao do brejk lopte. Živci Giljerma Kanjasa nisu izdržali u sledećem poenu i duplom servis greškom poklonio je Djokoviću gem i meč. (Mondo)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka mu cast...ne volim tenis, ali postujem svaki uspeh...ovo je sjajno Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posle oako dobre igre protiv Nadala uopshte me ne coodi shto je osvojio toornir...stvarno svaka moo cast Very Happy

The tears of a clown make the whole world laugh.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitka Djokovicu, zasluzeno je osvojio turnir!

kArAkAjAc
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 18 Avg 2006
Mesto: Karakaj

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najjači si Đokoviću!!!!!!!!!!

young_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 9:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zmajina... kad bi skinuo ognnog federera.. ja mislim da bi puko od srece... ali i 7 na svetu ... to je uspeh samo napred vugla gore i najjaci si BRADR!!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast, zaista Very Happy Majstorski Very Happy 7. igrač sveta sa 19 godina Shocked

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nole mi te volimo! Najjaci si!

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Noletu, samo je dokazao da je najbolji srpski teniser. Samo napred!

nikita123n
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovaj game je stvarno bilo fantasticno gledati!
samo napred za naseg novaka!
nadam se da ce ovakvih igraca biti vise u nasim sportovima (da nas napokon krene)

domacica.ba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se pridruzujem cestitkama!!!

Nole extra si to uradio care!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bedak je sto ga je docekalo samo 300 ljudi ali eto... svaka cast nema sta

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Djoković osvojio Majami Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon