www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

što bi vi napravili osobama koje muče životinje?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez komenara sam...ne mogu ni da zamislim....

stanuje sam đavo.

rosierosie
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 10 Okt 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvar je prosta: Srbija, Crna Gora, BiH i Albanija jedine u Evropi nemaju zakon o zastiti zivotinja! Shocked
Postoje odredjenji propisi o kojima se malo zna pa, se oni i ne postuju. Resenje je donosenje zakona o zastiti zivotinja u kojem ce se zlostavljanje zivotinja tretirati kao krivicno delo, kao svugde u normalnom svetu.
Ovih dana je aktuelan slucaj nekog ludaka iz Lestana koji je vezao za kuku svog automobila zivog psa i vukao ga tako dok nesrecna zivotinja nije uginula. Sutra je donosenje presude. Jedva cekam da vidim sta ce sud reci.
Dakle, zakon, velike novcane i zatvorske kazne i svi oni koji sebi daju za pravo da maltretiraju bilo koga ce se dovesti u red.

palmal
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

JA bi mučio njih, ko ne voli životinje ne voli ni ljude

*boginja*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma strašno nešto. Ti ljudi nemaju srca. Moj muž je jednom izašao iz auta, gurnuo tipa i zaprijetio mu da ako samo još jednom takne psa kojeg je tukao da će sljedeća šaka past ravno na njegovo lice.
Pas je bio cijeli jadan isprepadan i pokunjen. Uopće nisam zaustavljala muža pri izlasku iz auta.

Zafira
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: negde na severu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da (ne)ljudi koji mogu da muce zivotinje mogu i da muce i sve oko sebe i fizicki i psihicki

remember that it could be still worse!!!

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 43

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokušao bi da im objasnim da su to živa bica koja:osecaju, pate i vole... ako to ne pomogne zatvor i visoke novcane kazne su uvek imale dobru vaspitnu funkciju!

Poslednja prepravka: arsen lupen datum Sre Jul 25, 2007 7:13 pm; ukupno izmenjena 1 put

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 20, 2007 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve te osobe su monstrumi,treba ih u objesiti!

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2007 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaprepasten sam ovim odgovorima, majke mi Shocked
Mucenje zivotinja stvarno nije u redu, i takodjer sam protiv toga, kao i za sankcije tih ljudi koji to rade. To je sve okej, ali... Vi bi ih mucili?
E svasta. Ako bi to uradili, onda ne bi bilo puno bolji od onih koji muce zivotinje, ako cemo tako. Ne razumijem vas?
Netko je prije rekao da onaj koji voli ljude, mora voljeti i zivotinje. Pa zar onda ne bi trebalo vaziti i obrnuto? Tko voli zivotinje mora voljeti i ljude? Ja mislim da bi. Kad bi mucili ljude, onda bi se isto tako spustili na nivo onoga koji muci zivotinje, i to ne bi bilo nista bolje.
A osim toga. Gotovo svi se izjasnjavaju kao VELIKI ljubitelji zivotinja, a tamo jedu meso. Zasto niste svi vegetarijanci? Znate li mozda kakvo je drzanje tih zivotinja? Mislim, zivi u malim, skucenim prostorima, da bi na kraju hladnokrvno bila zaklana. To je surova istoina. Pa sad, zasto jedemo tto meso?
Isto tako pitanje za cure. Koristite li kozmeticke proizvode? Puder i takve stvari? E pa ti se proizvodi isprobavaju na zivotinjama, koje su takodjer zatvorene. Ako cemo vbas detaljno gledat, i to je mucenje. Zasto se onda sminkate? Time ujedno i podrzavate to?
Zasto kupujete lijekove? Lijekovi ce nam spasiti zivot i neizmjerno smo zahvalni sto postoje... Ali se i oni isprobavaju na zivotinjama?!

Nemojte me pogresno shvatit, ali molim vas lijepo? Ako ste toliki ljubitelji zivotinja, zasto onda koristite tolike proizvode koji su testirani upravo na zivotinjama?
A izjave da treba mucit te ljude su stvarno.. Jao... Rolling Eyes

E hajmo sad, napadajte me svi haha Very Happy

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2007 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da bih mogla da ubijem coveka koji muci zivotinje...znase ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude

bilo vezano za tu osobu ...

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavezala za stolicu, iseckala bih ih po celom telu i stavila so na ranu i pustila ga da umre od bolova! Twisted Evil

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 10:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre desetak godina sam sa terase videla brata od tetke i njegovog druga kako bacaju kamenje na psa,napuštenog,koji je sa strahom prolazio kroz naselje.Niko do mojih nije mogao da me zadrži.Poravljao je motor.Digla sam ga od zemlje(jačina u naletu besa),dohvatila neki alat i sekundi su bili u pitanju da ga jako,jako povredim.Njegovo pitanje je bilo-Pa,šta,nije tvoj pas.
Godinama se borim,pričam,objašnjavam...tek poslednje dve godine je malo lepša atmosfera u kraju po tom pitanju.Jednoj komšinici,baki,dan-danas ne pozdravim dobar dan.Prosto,zaslužila je.
Letos sam strčala u po noći i prišla dečku koji ima pozamašan dosije u policiji,jer su pogodili neko štene i vrištalo je ludački.Tresla sam se tek kada sam se vratila u stan.U tim trenucima ne razmišljam,mogu tada da postanem veći ološ od svih njih;mislim i da bih se tukla dok ne umrem,samo da ostave napuštene pse da dišu.

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uradio bih njima isto sto i oni zivotinjama. Neka osete malo na svojoj kozi kako to izgleda.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> što bi vi napravili osobama koje muče životinje? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 9 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon