:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Američki glumac Džim Keri, čija je poslednja drama doživela neuspeh u američkim bioskopima, vratiće se komediji u filmu "Me Time", priči o piscu potresenom čitanjem intimnog dnevnika svoje bake, piše dnevnik „Varajeti”. Keri bi mogao da bude i producent filma, koji će distributirati studio „Foks”, piše holivudski list. Rođen pre 45 godina u Kanadi, Keri se probio početkom 1990-ih godina sa filmom „Ejs Ventura, detektiv za kućne ljubimce”, a potom i „Maskom”. Postao je prvi glumac sa honorarom preko 20 miliona dolara, koji je dobio 1996. za "The Cable Guy". Međutim, njegov poslednji film, drama „Broj 23”, zaradio je samo 35 miliona dolara u severnoameričkim bioskopima, znatno manje od 240 miliona dolara koliko je iznosio prihod od komedije "Bruce Allmighty" (2003). Džim Keri igraće i u novom filmu Tima Bartona, priči o Robertu Ripliju, novinaru s početka 20. veka i autoru neverovatnih, ali istinitih priča poznatih pod nazivom „Verovali ili ne”. (Beta)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj

|
|
Nije moguce
|
_________________ Ja samo ja i uvjek ja i opet ja!!!!!!!!!!!  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|