:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|

|
|
|
|
|
|
 |
victory Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 61
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152

|
|
Slikanje po telu i nije loše, baš je maštovito, ali mi se pirsing ne sviđa.
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
neznam,ja sam uvek zelela da budem model na kome ce vrsiti body art ali jednostavno nisam imala priliku da tu zelju i ostvarim...
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Check this out
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Nisam neki pobornik body-arta...izgleda zanimljivo ali ipak mi se ne svidja,suvise je neprirodno,iako izgleda jako realno
|
|
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | ....jedan od modernih (pomalo i pomodnih) oblika body-arta je i piercing....(računam da nema gadljivih...)
|
Ovaj mora da vristi kad se okrene dok spava.
Bojenje po telu je super. I sve ove slike su fantasticne sto ste postirali.
|
|
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
Nakit u oku!
Pirsing i tetovi su aut, zasenjuje ih najnoviji hit u bodi-artu, dijamant u oku! Debora Bur je prva žena na svetu kojoj je hirurškim putem postavljen "nakit za oko". Dosad se ukupno šest osoba podvrglo estetskom zahvatu u trajanju od oko 15 minuta, tokom kojeg hirurg pacijentu ispod rožnjače postavlja posebno izradjen metalni predmet. Cena ove operacije, koja se obavlja pod lokalnom anestezijom, kreće se izmedju 500 i 1000 eura. Tehnologiju je usavršila jedna oftamološka klinika u Roterdamu. Gerit Meles, direktor Holandskog instituta za inovatorsku očnu hirurgiju, tvrdi da ova intervencija zasad nije izazvala nikakve štetne posledice. Zasad?
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Evo slikica bodyart-a koje su se mene sviđele...

|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|