www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Beckham upozorio Ronalda da ne prelazi u Real
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Beckham upozorio Ronalda da ne prelazi u Real Na vrh strane Na dno strane

Engleski nogometni internacionalac David Beckham upozorio je igrača Manchester Uniteda Cristiana Ronalda da ne prelazi u Real Madrid na kraju sezone.

Ronaldo je na meti Reala već 12 mjeseci, a bivši kapiten engleske reprezentacije Beckham vjeruje kako bi 21-godišnji Portugalac odlaskom u kraljevski klub napravio veliku grešku.

"Možda je rekao da želi u budućnosti igrati za Real, ali on je igrač Manchestera i s obzirom kako igra, klub će učiniti sve da ga zadrži", rekao je Beckham za "Daily Star".

"Mislim da je on veliki igrač. Imao je sjajnu sezonu. Ipak, još je mlad i trenutno igra u pravom klubu zato što za njega skrbi trener koji tačno zna kako treba s mladim igračima. Uvijek sam govorio da nikad ne bih postigao toliko toga u karijeri da nije bilo menadžera Fergusona, saigrača i navijača Uniteda", rekao je Beckham.

Manchester United sada ima samo tri poena prednosti nad Chelseaom i očekuje ga odlučujuće gostovanje na Stamford Bridgeu 9. maja.

(Sarajevo-x.com)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neka matori broji svoju lovu i (ne)uspehe svoje supruge:P
i neka pusta omladinu da radi sta hoce

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 9:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da Ronaldo to mora sam odluciti!!!
A Beckhamu je bolje da vodi o sebi racuna...

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja držim sa Beckhamom...ako Ronaldo predje u Real kariera mu propada jer Real več ima previše dobrih veznih igrača i zato je bolje da ostaje u Man Utd jer tamo je najbolji i uvek ima mestu u prvih 11

*PEJKO*
*zvani zajebani*
*zvani zajebani*

Godine: 35

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Ljubljana<~>Čečava

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se slažem sa Beckhamom, bolje če biti za bodučnost Ronalda ako ostane u Man Uniteda

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto i u fudbalu,nisu slozni,do duse nema sta da se mesa beckam...

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 49

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glupost... ovaj ce bas da ga poslusa Smile

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je bio dobronameran savet i ronaldo bi trebalo to da ceni. realno ako ode u real zakopace se kao i owen, beckam, casano, i veliki broj igraca! ali na njemu je da odluci!

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 49

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mogo bi i ti da mu das savet Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*tzar* je napisao/la sledeće:
to je bio dobronameran savet i ronaldo bi trebalo to da ceni. realno ako ode u real zakopace se kao i owen, beckam, casano, i veliki broj igraca! ali na njemu je da odluci!

Slazem se mada je Owen mnogo ranije "pokoopio" velike povrede, nije Real kriv za njegov pad, ali zato svi ostali, na celoo sa Robinhom koji je vazio za najperspektivnijeg napadaca soo propali zbog glooposti Capella koji je mogoo slobodno reci oopropastio "kraljevski kloob"...oostvari nije ga oopropastio bolje je reci da ga je samo dokoosoorio, prehodnici soo mnogo vishe zla naneli

The tears of a clown make the whole world laugh.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka on samo prijeđe u Real, ionako mi je taj Glumac C. Ronaldo jako antipatičan lik.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Neka on samo prijeđe u Real, ionako mi je taj Glumac C. Ronaldo jako antipatičan lik.

A dobro sad i meni je bio antipatican, i ja sam mislio pre da je samo gloomac ali posle par izoozetno odigranih ootakmica promenio sam mishljenje o njemoo, vishe ne pada svaki poot cim oodje u 16 metara, stegnoola ga je konacno cvrsta rooka Ser Alexa Fergoosona Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Beckham upozorio Ronalda da ne prelazi u Real Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon