:: |
| Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Kada je britanski časopis GQ zamolio Justina da komentira svoju prošlost sa Cameron, on je kazao da mu je teško govoriti o njoj jer je još uvijek voli i poštuje.
Iako je Justin poznat po tome da svoj privatni život čuva u tajnosti, jasno je dao do znanja da nikada neće govoriti loše o svojoj bivšoj djevojci niti će dozvoliti da to neko drugi učini.
"Ako čujem da neko govori loše stvari o Cameron, onda će imati posla sa mnom", rekao je Justin.
Par je svoju četverogodišnjnu vezu okončao u januaru ove godine. Kada je u pitanju njegova bivša djevojka Britney Spears, Justin je rekao da je od te veze prošlo i suviše vremena te da o tome nema ništa da kaže.
(Sarajevo-x.com)
|
|
 |
strujnik Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 3 Mesto: Mostar

|
|
I ja volim Angelinu Joly, ali kakve mi koristi, kad ona mene nece
|
_________________ Strujnik |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Lako je pricati...nek joj se vrati onda
|
|
|
| |
|
 |
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj

|
|
|
I ja bih je voleo kakva je!!!!!!
|
_________________ Ja samo ja i uvjek ja i opet ja!!!!!!!!!!!  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|