:: |
| Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Glumica Eva Longoria, koja je planetarnu slavu stekla glumeći u seriji Kućanice, za svoje vjenčanje iz snova želi obući deset haljina.
Eva Longoria poprilično je uznemirena zbog činjenice da će na vjenčanju s košarkašem Tonyjem Parkerom moći obući samo jednu vjenčanicu. Izjavila je da su joj kreatori ponudili prekrasne haljine, te da joj je strašno žao što će se morati odlučiti samo za jednu.'U svojoj vjenčanici ću i spavati, čini mi se velika šteta da tako lijepa haljina bude zatvorena i zaboravljena u ormaru', izjavila je Eva za magazin Life&Style, prenosi Dnevnik hr.
32-godišnja Longoria vjenčat će se 7. juna u dvorcu Chateau de Chantilly u blizini Pariza. Prijatelji i porodica para već su dobili pozivnice za vjenčanje iz snova.
(BiH.net.ba)
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
eh pa sad
neka se uda 10 puta
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
kokos razmazena mala bogatasica.ovo je preslo granicu pretjerivanja
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Uh, uh, uh...Ni manje ni više nego 10. I kad bi to bilo nekako izvodljivo , onda bi se rasplakala , jer ne može da obuče onu jedanaestu, koju je u medjuvremenu nabavila.
Svetu je teško udovoljiti.
Lepo kažu Leskovčani : Dve lubenice pod miška ne ne nose.
A ova ni manje ni više nego 10. Mašala!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|