:: |
| Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Najpoznatiji hollywoodski par kupio je italijansku luksuznu jahtu vrijednu 200 miliona eura. Jahta je duga 85 metara, a posjeduje bazen, pristanište za helikopter i podmornicu.
Kako prenosi Herald Tribune, ovu luksuznu jahtu za Angelinu i Brada će izgraditi poznati italijanski proizvođač brodova Privilege Yard SpA u jednoj luci nedaleko od Rima.
Kabina za putnike će uključivati dva apartmana površine 300 kvadratnih metara te dvije sobe za goste površine 150 kvadratnih metara svaka.
Od drugih zanimljivosti na jahti će slavni hollywoodski par moći uživati u bazenu i maloj podmornici kojom će njihovi gosti moći istraživati more na dubini do 300 metara.
Jahta bi trebala biti završena i isporučena Angelini i Bradu do jula 2009. godine.
(Sarajevo-x.com)
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Lako je njima kada imaju para!
Mislim da ni sami ne znaju koliko imaju!!!
|
|
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
|
Ima se moze se
|
_________________ <--- Znaš Me, Znam Te ---> |
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
|
Iskreno, zaboli me kobas za to. Dok po svijetu ima gladi, kriminala i slicnog s*anja necu nikad reci da su to zasluzili. Dabogda jim izgorjela.
|
|
|
| |
|
 |
samo_san Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105

|
|
|
jesu li oni svesni koliko bi dece nahranili sa tih 200 miliona???? Covece!!! Ja sam cuo da imaju jos tri aviona,i da je Andja narucila da jooj se u Dubaiu napravi vestacko ostrvo u obliku etiopije!!! Nepravedno je da neko tolke pare zaradi samo zato sto je bruka lep,i nista vise...
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Ep ja da imam ko i oni kupio bih isto Boli me guza šta će drugi da pomisle
Kao što je i rekao red_devil - Ima se moze se. Nezaboravljajte da je Angelina dosta pomagala decama u Africi. Još recite da sav njihov zarađeni novac razdaju svim bednim
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Kad imas pare,sve se moze...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|