:: |
Da li postoji pravi prijatelj? Ili se ljudi samo zavaravaju time? |
da |
|
77% |
[ 14 ] |
ne |
|
22% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 18 |
|
Autor |
Poruka |
ssimo Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Dec 2006 Poruke: 33

|
|
moguce je imati dobrog prijatelja, da se ne zaljubis u njega
|
|
|
|
|
 |
Maja_marijana Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256

|
|
Pravih prijatelja je jako malo
|
|
|
|
|
 |
Mrljica Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Feb 2006 Poruke: 183 Mesto: City of Dusanovac

|
|
Svi su ti prijatelji kad ti ne trebaju
A kad si u nevolji i kad ti nesto treba nikog nema!!!!
|
|
|
|
|
 |
pekifantic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 10 Mesto: Jagodina

|
|
retko se srodna dusa sanas vidja!
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
naravno da postoji...kad se bude pojavio osetices
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Ne verujem, bar za mene ne postoji, postoji trenutno jedna jaaaako dobra prijateljica ali mi nije prava i to se dokazalo par puta.A to je vjerovarno jer ja ne izgledam kao neko kome treba prijatelj...
|
|
|
|
|
 |
FNMO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 11 Mesto: Put ka Lazi....

|
|
Mislio sam da postoji!Posvadjali smo se oko neke gluposti i kao pomirili smo se ali osecam da nije kao pre kad smo zajedno isli da muvamo devojke,kafici,opijanja.Ali takodje osecam,a vidim po njemu da i njemu isto to ne dostaje.
Rekao sam da mislim da postoje,jer se on ne bi naljutio zbog toga sto se to desilo,totalno je glupo!
|
_________________ PROTIV SVEGA I SVIH>SAD I ZAUVEK |
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
naravno da postoje pravi prijatelji
nego,prijateljsto treba graditi i odrzavati.
treba znati davati a ne samo uzimati...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
hm....pravi prijatelj....imala sam ih dosta,haha sad nisu tu........ma moj naj drug i osoba koju najvise volim na svetu i obozavam je moja sweet honey....ewo javno ti kazem koliko te volim i koliko mi znacis......mada ti to znas..volim te!!
|
|
|
|
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Pravi prijetelj je osoba koja je uvek uz tebe kada si srecna, kada si tuzna, kada si u bedaku........
Jednostavno pravi prijatelj je osoba koja sve tvoje vrline i mane poznaje i prihvata ih takve kakve jesu. Imam takvu drugaricu vec 10 godina i necu dozvoliti da nas nista rastavi, posvadja ili tako nesto.Jer pravi prijatelj treba da se cuva......
|
|
|
|
|
 |
Zsejla Dragonfly

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo

|
|
Moguce je i postoji...imam je...
Imala sam tu ludu srecu da nakon godina i godina raznih razocarenja, kolebanja, poraza sretnem osobu koja je definitivno vrijedna poznavanja. Ona je moj primjer da je vrijeme prije svega jako relativno i apsolutno nikakvo mjerilo za bilo sta. Bila je tu za mene u svakoj mojoj nevolji, ali isto tako je dijelila samnom svaki moj sretni trenutak ma kako "mali" bio, isto kao i ja s njom...
Splet okolnosti je takav da smo u posljednjih par mjeseci svasta prosle, ali svasta u smislu negativnih stvari...recimo to tako da su neki ljudi pokusali da slome to sto mi imamo i na njihovu veliku zalost u tome nisu uspjeli...zajedno smo jace!
Volim je, i dala bih svoj zivot za nju...
Bitan detalj jeste da sve ovo sto sam pisala se odnosi samo na jednu osobu...i u to cvrsto vjerujem. Nemoguce je imati vise "pravih prijatelja", jer nikad neces moci istim intenzitetom posvetiti paznju oboma (ili vise njih), uvijek ce neko biti malo vise zapostavljen u odnosu na nekog treceg.
Postoji jos ljudi u mom zivotu, koje mogu smatrati prijateljima, ali su jos uvijek jako daleko od toga da dobiju taj epitet "pravog".
Ipak, skromna sam osoba...meni je moja beba dovoljna .
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
"Pravi prijatelj" je ono što, zaista, postoji... Samo ih treba prepoznati i shvatiti ko zaista to može biti, a ko ne... Smatram da pravih prijatelja ima jako malo, i da ta prijateljstva treba, stalno, negovati kako bi i opstala...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|