:: |
| Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Povlači se Janica Kostelić
Cetvrtak, 19. april 2007. 13:26
Hrvatska skijašica, višestruka olimpijska pobednica i osvajač Svetskog kupa u skijanju Janica Kostelić objavila je da prestaje sa aktivnim skijanjem.
Nakon što je propustila nedavno završenu skijašku sezonu, Kostelićeva je donela odluku da prestaje sa profesionalnim skijanjem.
Svoju odluku objavila je na konferenciji za novinare na Sljemenu, jedinoj FIS skijaškoj stazi u Hrvatskoj na kojoj je učestvovala u trci za snežnu krunu.
Izvor: MTS-Mondo
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
pa to se vec odavno zna.sad cura bar moze normalno izgledat a ne se tovit za skijanje vidjela sam je neki dan na Jarunu kako se rola.smrsavila je dosta tolko da sam je jedva prepoznala i super izgleda.svaka joj cast sto je konacno pocela slusat sebe a ne starog i ostalu kompaniju sad ce bar malo osjetit sta je zivot i sta je sve propustila
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kada je Janica otisla prosle godine na jednomesecni odmor, Nik Titanik je napravio karikaturu na kojoj je bio kalendar sa zabeleskama:
18. Janica Kostelic ide na godisnji
19. Nacionalni praznik u Austriji i Svajcarskoj.
Mislim, posle tolikih zlatnih medalja i zasluzila je da se odmori.
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Sve najbolje u drugom smeru...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|