www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što vam je najvažnije kod žena, djevojaka?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Kod ženskih mi je najvažnije:
kako izgleda (ljepota, simpatičnost)
46%
 46%  [ 19 ]
koliko je naobrazovana ili pametna (koliko ima u glavi)
12%
 12%  [ 5 ]
koliko je duhovita, zabavna
19%
 19%  [ 8 ]
koliko je dobrodušna
14%
 14%  [ 6 ]
koliko je bogata (iz bogate porodice)
7%
 7%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 41

Autor Poruka
*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najvaznije? gracioznost! naravno i besprekoran izgled!

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 11:46 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

Prvo mi je bitno da je simpaticna, da bi me zainteresovala, pa onda koliko je dobra, fina ili je neka nadrndana, i naravno koliko je pametna....

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 20 Jan 2005

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da me voli, postuje i da bude covek da kaze iskreno kad nesto zabrlja pa makar to prouzrokovalo i kraj neke veze!!

marko@
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 11, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ova anketa je malo čudno napravljena, pa normalo da nam je izgled važan pa svakom je izgled važan, ali meni je bitno i da je zabavna i duhovita ne podnosim dosadne cure koja ne može dvije pametne složiti i o čemu da ja s njom pričam.

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kratko:
extra izgled da me privuce, a nesto drugo da me zadrzi.
ako je samo lepa i bomba to nije dovoljno.

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stil izrazavanja i oci Laughing

Stormlord
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa verovatno karakter i iskrenost,pa sve ostalo onda.

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a naravno lepa ali i pricljiva.ipak treba da sastavi 2 prosto prosirene recenice

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 3:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iz Ankete ja gledam prvo:

1. kako izgleda (ljepota, simpatičnost)
2. koliko je dobrodušna i koliko je duhovita, zabavna
3. koliko je naobrazovana ili pametna (koliko ima u glavi) i koliko je bogata (iz bogate porodice) Smile

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 7:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbitnije je da mi je lepo sa njom: da imamo zajednicke teme i da se razumemo.

Jednom sam upoznao jednu devojku koja je bila ruznjikava, ali nikad nije bila bez decka jer je jako prijatna osoba.
Sa druge strane, u srednjoj sam muvao jednu devojku [sa kojom sam isao u osnovnu] i bila je najlepsa u celoj osnovnoj. Sve je bilo fino i lepo je islo muvanje, osim jedne stvari: nismo imali puno "dodirnih tacaka", a necu da tokom cele veze samo cutimo. Razumite me, ja sam ipak za duuuuugu vezu.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskrenost Twisted Evil

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 26, 2007 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

taj prvi kontakt je naravno vizuelni... i on mnogo govori...
U tom trenutku mi je vazno kako je obucena... Uglavnom devojke se oblace u zavisnosti od raspolozenja, karaktera...
Inace sta mi je vazno... da bude inteligentna, da je komunikativna, nezna, pazljiva, svestrana, da bude dobar drugar za pocetak... pa onda sve ostalo dolazi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Što vam je najvažnije kod žena, djevojaka? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon