:: |
Autor |
Poruka |
mar4kos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115

|
|
kako kad ,nekad mi je draza knjiga nekad film.
|
|
|
|
|
 |
Zbucka Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa

|
|
Iskreno, mnogo mi je draza knjiga....
Uvijek u svojoj glavi zamislim likove, pejzaze, dogadjaje..I onda kada pogledam film, on mi doslovno "ubije mastu".. Nikada se ne mogu obraditi sve scene.... Posebno kada je nesto tako dobro opisano u knjizi, da imas osjecaj da je taj predmet ili osoba pored tebe....
Film mi samo unisti dozivljaj.....
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Volim da čitam samo što mi je interesantno. Pre bi pogledao film, nego čitao knjigu Ovako saznaš sve za 2 sata.
|
|
 |
cupakabra *the dancing girl*

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko

|
|
zavisi koje su knjige i filmovi u pitanju. ja iskreno ne volim da citam mnogo knjige. volim da gledam filmove ali nikad se ne moze filmski prikazati sadrzaj jedne bogate knjige
|
|
|
 |
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55

|
|
po meni kao ljubitelju filmova, kao mladom volim da pogledam dobar film, ali više bih voleo da procitam dobru knjigu mada za nju nemam dovoljno vremena posto sam zaposlen po 16 casova dnevno, ali danas je sve manje dobrih filmova.
|
|
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
bolje je prvo procitati knjigu pa onda pogledati film! po meni je bolja knjiga, ima vise detalja, a uz to u filmu se cesto dodaju neki bezveze detalji kojih nema u knjizi
|
|
|
|
|
 |
nikita123n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | U 99% slucajeva bolja mi je knjiga...Mnogo puta sam se razocarala u filmove snimljene po knjizi...
I uvek prvo citam knjigu,pa onda odgledam film...  |
definitivno bi se slozila stobom!
uvek je knjiga bolja...jer tad pustis masti na volju...a i detaljnija je........
|
|
|
|
|
 |
Floydfan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 6

|
|
Ponekad jedno a ponekad drugo...
Npr-Gordost i Predrasude,film sjajan a knjiga nishta narochito(dosadna namrtvo)
Onda,The Remains Of The Day-jedan od najboljih filmova 90-ih makar za mene,shteta shto ne dobi oskara,ipak,dobila ga je Shindlerova Lista tada,a knjiga opet nishta narochito.
A ipak,recimo,Zlochin i kazna i Ime ruzhe su bile totalno ruinirane filmovima(narochito vazhi za ovo drugo djelo),onda,LOTR je ipak bolja knjiga...generalno,knjige su bolje,ali ima i primjera gdje je film nadmashio.
|
_________________ You are young and life is long and there is time to kill today |
|
|
|
 |
Zsejla Dragonfly

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo

|
|
Generalno mi je knjiga draza i nesto pretjerano ne volem ekranizaciju...obicno stvari budu drugacije u odnosu na to kako ja to zamislim...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
 |
blesav_bre Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 88
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 29 Mesto: Memphis

|
|
ja vise volim knjige.npr Memoari jedne gejse pa Poruka u boci isl.
ne kazem dobri su to i filmovi ali knjiga je knjiga...
|
_________________ smiky |
|
|
|
 |
sara65 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 50

|
|
Sjecam se da nijesam mogla zaspati poslije filma 'Bijele noci'... Toliko sam razocarana bila, mozda sam cak i plakala. Unistili su mi citav jedan dozivljaj..uzas! Od tada ne gledam filmove radjene po knjigama.
Znaci knjiga
|
_________________ ...ponekad cujem da je svijet pozornica ida svako dobija po zasluzi... |
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Knjiga naravno.Svako je dozivljava na svoj nacin...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|