:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Palma de Majorka biće 2. maja mesto na kome će se održati jedna od najneverovatnijih teniskih egzibicija ikada. Meč pod nazivom „Sudar podloga” uključiće dvojicu najboljih tenisera današnjice – Rožea Federera, majstora na travnatim terenima, i Rafaela Nadala, kralja šljake. Teren je specijalno napravljen za ovu priliku. Polovina je travnata (specijalna trava dopremljena je iz Bordoa), a polovina šljakasta. Sve karte za ovaj spektakl odavno su rasprodate. Federer je dobio najviše uzastopnih mečeva na Vimbldonu u istoriji ovog turnira, dok Nadal ima niz od 71 pobede na šljakastim terenima. „Prvo je bilo planirano da igramo samo na šljaci. Međutim, mnogo mi se svidela ova ideja. Biće to nešto neverovatno i uzbudljivo. Možda će delovati ludo, ali mislim da će svi ljubitelji tenisa uživati u dobroj zabavi”, rekao je Federer. Egzibicija će se održati pet dana pre početka Mastersa u Rimu, gde je Nadal prošle godine pobedio Federera u nezaboravnom finalu. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
Ideja je super, al mislim da je dzabe.Pojesce ga Federer, a nadam se skorije i tome da ce i jedna i drugi biit samo sitne ribe za Nola
|
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
hehe dobro su to izmislili
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|