:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale međunarodnog turnira u Varšavi, koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara. Ona je u drugom kolu pobedila Ruskinju Elenu Vesninu sa 6:2, 7:5. Jelena Janković, koja je četvrti nosilac na turniru, u četvrtfinalu će igrati protiv sedmog favorita takmičenja Ruskinje Ane Čakvetadze. Jelena Janković se plasirala u četvrtfinale turnira u Varšavi, ali je posle tog meča bila veoma nezadovoljna trenutnom formom i prikazanom igrom. „Nisam zadovoljna današnjom igrom. Nisam bila dovoljno motivisana, igrala sam loše i loše sam se kretala, ali i ono što sam pružila bilo je dovoljno za pobedu. Po završetku meča otišla sam da odradim trening i popravim neke elemente u igri kako bih naredni meč protiv Ane Čakvetadze odigrala na znatno višem nivou nego ovaj protiv Vesnine”, rekla je Jankovićeva.
Reprezentativka Srbije kaže da se posle osvajanja titule u Čarlstonu i uspeha nacionalne selekcije na turniru Evroafričke zone u Plovdivu psihički istrošila i da sada pre svega mora maksimalno da se motiviše kako bi ponovo pružala partije kakve se od nje očekuju.
„Centralni teren u Varšavi je dosta mekši od onoga na kome treniramo i to je, takođe, jedan od razloga što smo sve pokazale loše partije, mada je kod mene razlog i loša koncentracija”, rekla je Jankovićeva, koja će meč protiv Čakvetadze igrati sutra. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|