:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Bogata američka naslednica Paris Hilton osuđena je na 45 dana zatvora, pošto je prekršila uslovnu kaznu na koju je osuđena zbog saobraćajnog prekršaja, javile su svetske agencije. Sudija Višeg suda u Los Anđelesu Majkl Sor nije uvažio tvrdnju odbrane po kojoj Paris Hilton nije znala da joj je vozačka dozvola suspendovana i naložio je 26-godišnjoj junakinji rijaliti šoua „Jednostavan život” da se 5. juna javi na izdržavanje kazne. Po donošenju presude, Paris Hilton je zaplakala, a njena majka Keti viknula je tužiocu: „Patetični ste”. Sudija je doneo odluku posle dvosatne rasprave tokom koje su tužioci tvrdili da Paris Hilton želi da bude iznad zakona, dok se odbrana držala navoda da je bogata naslednica na meti upravo zbog slave.
Kao svedok sopstvene odbrane, Paris Hilton kazala je da nije bila svesna da joj je vožnja zabranjena u trenutku kada ju je policija 27. februara zaustavila i oduzela joj automobil. Paris Hilton rekla je da joj je njen predstavnik za štampu kazao da joj je dozvoljeno da vozi za potrebe posla po isteku 30 dana od suspenzije vozačke dozvole krajem novembra.
Ipak, sudija je rekao da joj ne veruje, pre svega zbog upozorenja koje joj je u januaru posle saobraćajnog prekršaja uručio policajac, a koje je potpisala.
Ona je, kako je kazao, „potpuno ignorisala” to upozorenje, koje je nedeljama držala u kaseti u automobilu, kao i još jedno obaveštenje o suspenziji vozačke dozvole poslato iz odseka za saobraćaj.
„Po mom mišljenju, nema sumnje da je znala da joj je dozvola suspendovana. Ona ne proverava poštu, kao ni njen lični asistent... Mislim da je svesno zanemarila sve što joj je rečeno i da je nastavila da vozi bez obzira na sve”, zaključio je sudija. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
na zalost izvucice se...kao i svi ostali....
a i tim zatvorom maltene je sve uradila u zivotu sto se uraditi moze.....osim deteta mozda
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
Jadna moja ljubimica....skandal cura ipo ko i ja. Verujte mi devojka je jako pametna...zna ona sta radi i ako glumi nesto glupo da bi bila u centru paznje.
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
izgleda da če joj ovde pare teško pomoči
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
anabalind Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217

|
|
Ta ima vise srece nego pameti!Ta je iznad zakona!
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
e nek malo i slavni vide da nisu Bogovi, samo treba njoj jos malo nadodat da se malo smiri
|
|
 |
nikita123n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

|
|
|
jao koja glupaca! pa naravno da je znala da joj je vozacka suspendovana...jer je vozila u pijanom stanju...tad i privedena bila......PO KO ZNA KOJI PUT! ne regaguju svi bogati tako...vec samo oni kojim slava udari u glavu pa ne znaju sta bi od sebe vise......bas je jadno!
|
|
|
| |
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
| Cirissimo je napisao/la sledeće: | izgleda da če joj ovde pare teško pomoči  |
Hehe.. pa mozda ce joj pomoci
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Zakon je zakon...mora se postovati,ona je malo preterivala,nije joj bilo prvi put da pogresi...
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
da je ubila nekoga - izvukla bi se.
Ovako 45 dana u "hotelu A kategorije" - bas mi je zao
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|