www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Evropa peva "Molitvu"
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:08 am    Naslov poruke: Evropa peva "Molitvu" Na vrh strane Na dno strane

Predstavnica Srbije Marija Šerifović sa kompozicijom “Molitva” trijumfovala je na 52. takmičenju za Pesmu Evrovizije održanom u helsinškoj Hartval Areni.
Marija je u konkurenciji izvođača iz 24 zemlje osvojila 268 poena.

Muziku za pobedničku pesmu komponovao je Vladimir Graić a tekst je napisao Saša Milošević Mare. Marija Šerifović je na sceni imala podršku pet sjajnih pratećih vokala – Suzane Dinić, Ane Milenković, Ivane Selakov, Sanje Bogosavljević i Ksenije Milošević.

Već na osnovu snažnog utiska koji je ostavila nastupom u polufinalnoj večeri, kao i po interesovanju za Mariju i “Molitvu” koje je vladalo među predstavnicima medija i fanovima Eurosonga u Helsinkiju, moglo se zaključiti da se naša predstavnici nalazi u krugu favorita. Očekivanja su se pokazala opravdanim a gledaoci širom Evrope su svojim glasovima doneli Srbiji pobedu na njenom prvom samostalnom nastupu na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. (RTS)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

B r a v o

m a r i j a

svaka cast, najbolji smo. . . . . . . . . . . . . .

Poslednja prepravka: Avram007 datum Ned Maj 13, 2007 12:30 am; ukupno izmenjena 1 put

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo za Mariju,pesma je najbolja!

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehhe cestitam Vam....stvarno je dobra pjesma...

ali jeste li culi sta je rekao Thomas hehee

Die Lesbische Liebe hat gewonnen - Lezbijska ljubav je pobijedila

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iznenađen sam. Marija je super otpevala Very Happy

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo, svaka čast . Čestitam Wink Wink

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo.....volela sam je uvek....tooooo

glasala sam iz diaspore....toooooooooooooooooooooooooooooooooooo

milicik
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo

gewilon
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 11 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke Mariji na sjajnoj pjesmi ... Smile i zasluzenoj pobjedi naravno

davni sever samuje

i ja ponekad ne znam sta mu je,

sto luduje,

od srece tugu tka

moja prosta dusa slovenska "

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj favorit nije bila, ali pjesma mi se svidja.
Cestitam na pobjedi Wink Mozda sljedece godine naletim u beograd Very Happy

Anastasia78
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 18 Jul 2005
Mesto: Germany

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo .. super pesma.. zasluzila je pobedu..
samo me jako nerviraju ovi nemacki komentatori.. koji nemogu ziveti sa time, da njihov cicero nije pobedio pa mariju vec degradirali kao lezbejku itd.. bljak
ali me jako raduje da je marija pobedila... super..

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponosna sam 8) Svaka joj čast Very Happy Zapušila je usta svima i sve predrasude bacila u vodu, a kvalitet je izbio na vrh Very Happy Verovatno još nismo svesni koliko je ovo dobro za Srbiju Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Evropa peva "Molitvu" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon