www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Evropa peva "Molitvu"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 39

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I kod nas u Crnoj Gori se slavila Marijina pobjeda-i naravno, vidimo se sledece godine u Beogradu-ako Bog da CG sa boljom pjesmom Smile

*Makica*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jan 2007

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma Marija je super odpevala! I ja sam glasala za nju iz dijaspore... Najbolja je!!!

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 40

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yuuuuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Marija je pobedila!!! Sinoc nisam izasla u grad da bih mogla da odgledam kako Marija odnosi zasluzenu pobedu! Svaka joj cast! Treba da budemo ponosni na nju. Veceras docek ispred Skupstine!

dejan666
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 12 Jun 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 2:30 pm    Naslov poruke: Thomas Herr(frau)manns Na vrh strane Na dno strane

Naden je napisao/la sledeće:

.....ali jeste li culi sta je rekao Thomas hehee
Die Lesbische Liebe hat gewonnen - Lezbijska ljubav je pobijedila

To je, od femalnog Pedera da se cuje, bas smesno.

Mislim da i nismo od nasih dobili 50 do 60 poena pobedili bi ( ako i ostale iz bivse ruske Federacije ne bi postojali) lako, jer smo od Zapada i severa dobili dosta poena.

mkundak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim Sta da Kazem za Mariju - Samo mogu da joj pozelim sve najlepse - Marija je Zasluzila Ovu Pobedu - Ne samo po Glasu Vec i Po Pesmi!!!!!!!!!! Naj - Naj!!!!!!!! Marija Samo napred!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink

cyberpop
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 01 Dec 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Mariji na pobedi... Otpevala je super!!! Sve pohvale zasluzuje i njen tim pocev od tekstopisca, kompozitora itd... Malo me je scenski nastup uplashio al je ispalo kako treba na kraju... Sve cestitke josh jednom

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasluzila je da pobijedi,nego su me zacudili nasi ljubomorni voditelji kojima je opravdanje bilo zasto je dobila od finske(cini mi se)12 poena:Pa tamo je jak srpski lobi?!
Pffffffffffffffffffffffffffffff koji kreteni. Evil or Very Mad

GEISHA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Dec 2006
Mesto: Niksic

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni je drago..marija je bila najbolja..u niksicu se slawilo ja kad sam cula,posto sam bila u gradu u disku i swi smo izasli i pustaju mariju i swi pjewamo...emocija je bila do bola...mariji swe najbolje..nju obozawam i swe njene pjesme,balade posebno

još uvek ti slepo verujem

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Marija Šerifović: Osvjetlala sam obraz onim malim čudnim ljudima u Srbiji

"MARIJA osvjetlala obraz Srbiji", "Europa na koljenima" i "Marija oduševila Europu" samo su neki od novinskih napisa koji dižu tiraže srpskog tiska danas. Marija Šerifović, jučerašnja pobjednica Eurosonga, u Srbiju se vraća danas poslijepodne, a večeras u 20 sati na pozornici ispred Skupštine Beograda bit će joj organiziran doček.

Zamjenica gradonačelnika Beograda Radmila Hrustanović čestitala je u nedelju Mariji Šerifović pobjedu na Eurosongu, kazavši kako je pokazala "talent, glas, emociju, dušu". Srpski Blic javlja kako je 20-ak minuta po završerku Eurosonga promet u centru Beograda bio blokiran od brojnih automobila, a u Kragujevcu u kojemu je Marija Šerifović rođena, odmah nakon što je i Makedonija Srbiji udjelila 12 bodova, grad je "doslovno eksplodirao od oduševljenja". Petarde, vatromet i automobili okićeni zastavama prizor je koji je jučer mogao biti viđen u Kragujevcu, a otac pobjednice, koji je zajedno sa svojim sugrađanima pratio Eurosong na gradskom trgu, kazao je kako "je vjerovao u Mariju, ali se nije nadao pobjedi", prenosi srpski Blic.

"Učinila je ono što srpski političari nisu uspjeli, odvela je Srbiju u Europu"

"Ovo je ogoman uspjeh za Srbiju, jer dok se naši političari žučno raspravljaju u Skupštini, ova mlada pjevačica je učinila ono što oni nikada nisu uspjeli - odvela nas je u Europu i dovela je Europu kod nas", rekao je sinoć za Blic redatelj Gorčin Stojanović, koji je za pjevačicu režirao nastup na Eurosongu.

I ove godine na Eurosongu se najviše raspravljalo o tome "tko je kome dao koliko bodova", pa na "dobrosusjedsko bodovanje" nisu ostali ravnodušni ni srpski politički čelnici koji su se u to vrijeme bavili zasjedanjem i raspravljanjem o smjeni Tomislava Nikolića. Naime, u jednom trenutku skupštinsku je govornicu preuzeo predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je svoje kolege obavjestio da je Srbija pobjedila na Eurosongu, konstatiravši da su im "svi susjedi dali po 12 bodova, dok je Rusija ´štekarila´ sa samo pet", što je naveo kao jedan od argumenata za smjenu Nikolića, koji je svojevremeno izjavio kako Srbija "nažalost nije ruska pokrajina", ali da ne može biti ni "europska pokrajina", te da se nada da će Rusija izmisliti neki način za udruživanje zemalja koje su protiv američke hegemomije i Europske unije.

Srpski Kurir, koji piše kako je Marija Šerifović uspjela učiniti "ono što nijedna Srpkinja prije nje nije" - pobijediti na europskoj glazbenoj manifestaciji, također se bavi međunarodnim bodovanjem, pa tako navodi kako su Crnogorci njihovu zemlju prvi "počastili" s 12 bodova, a kako su nakon njih to učinile i Austrija, Finska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Švicarska, Makedonija i Mađarska.

"I dok su Ukrajina i Rusija sve vrijeme bile Srbiji za petama, poslije 12 bodova od Makedonije, više nije bilo dileme", donosi Kurir, a u nastavku se teksta spominje kako je Srbija maksimalan broj bodova dala predstavnici Mađarske Magdi Ruži, koja je, kako je Kurir pisao, djevojka "njihova porijekla", rođena u Iđošu.

"Osvjetlala sam obraz svim onim malim čudnim ljudima u Srbiji"

"Najvažnije je da sam osvjetlala obraz svim onim malim čudnim ljudima u Srbiji. Ponosna sam što sam Srpkinja i što ćemo mi sljedeće godine organizirati natjecanje za Pjesmu Eurovizije", prenosi Blic riječi Marije Šerifović koje je izjavila nedugo nakon pobjede, a na vijest o pobjedi Srbije na Eurosongu nisu se propustile osvrnuti ni vodeće svjetske novinske agencije. Reuters tako prenosi kako je njezina pobjeda izazvala "izljev nacionalnog ponosa u Srbiji", a osvrće se i na komentare koje su ostavili posjetitelji srpskog B92, prenoseći kako je jedan od komentatora napisao "Ovo je jedan od rijetkih trenutaka da se ponosim što sam Srbin". "Drago mi je što nije pobjedila neka ratna pjesma", kazao je Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, dodavši kako udomljenje ovakvog događaja u Beogradu iduće godine za Srbiju znači "konačan prelazak u normalnost", prenosi Reuters.

Agencija također javlja kako je u natjecanju ponovno bilo "taktičkog glasanja" odnosno da su zemlje najviše bodova davale susjednim zemljama ili saveznicima. "Srpska emotivna balada dobila je maksimalan broj bodova od svih zemalja bivše Jugoslavije, čak i od onih koji su bili njezini neprijatelji u ratu devedesetih godina, Hrvatske i Bosne", piše Reuters.

(preuzeto sa www.index.hr)

domacica.ba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudima iz drugih zemalja jedino i preostaje da traze mane Mariji i pjesmi i cijelokupnom nastupu!

Pa... sta da im radimo kad su nesposobni da naprave normalnu pjesmu!!!

Bravo Marija!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa obzirom da sam pesmu cuo sinoc prvi put pesma je stvarno vrh vrhova

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam dao svoj mali glas za Mariju!

I fala bogu ode iz Zagreba 12 bodova za zasluzenog pobjednika!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Evropa peva "Molitvu" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon