:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Slike koje je britanski roker Pit Doerti naslikao svojom krvlju izložene su od utorka u maloj galeriji u londonskoj četvrti Noting Hil. Izložbu "Bloodworks" čini 14 slika na platnu i papiru koje je pevač uradio u poslednje dve godine. Više radova naslikano je samo krvlju njihovog tvorca, a druge krvlju i olovkom odnosno mastilom. „Pit Doerti obično piše poeziju i pesme, a slikarstvo je nešto čime se bavi odnedavno. Slikati krvlju, to je izraz intenziteta sa kojim radi sve”, objasnio je direktor Galerije Bankrober Majkl Čambati-Vudhed. Slike i litografije su na prodaju, a cene se kreću od 16.000 do 45.000 funti (65.877 evra) za slike, 10.000 funti (14.639 evra) za slike na papiru i između 350 i 850 funti (od 512 do 1.244 evra) za litografije. Izložba će trajati najmanje četiri sedmice, ali će to zavisiti od objavljivanja knjige Pita Doertija, koja će, prema pisanju medija, u knjižare stići 21. juna. Pevač, koji je u vezi sa britanskom manekenkom Kejt Mos, često se pojavljuje pred sudom zbog zavisnosti od droge. U više navrata se lečio od zavisnosti. (Beta)
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Ovaj covek ja nacisto poludeo
Njemu i ovoj njegovoj treba pod hitno pomoc!!!
Kakvog naroda sve ima
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Sad se i sa slikama bavi
|
|
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
|
faca
|
_________________ <--- Znaš Me, Znam Te ---> |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|