:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Beogradski koncert hard-rok grupe "ZZ Top", koji je trebalo da se održi 21. juna, otkazan je zbog zdravstvenih problema basiste Dastija Hila, saopšteno je u ponedeljak iz „Beogradske arene”. U dopisu koji je „Arena” dobila od kompanije „Internešnal talent buking”, navodi se da „Hil ima tumor koji se nalazi između mozga i bubne opne, te ima zakazanu terapiju zračenja, a moguća je i operacija ukoliko zračenje ne bude imalo efekta”. „Tretman će početi krajem naredne sedmice. Žao mi je što prenosim tako loše vesti i siguran sam da ćete mi se pridružiti u želji da se Dasti što brže oporavi”, naveo je u dopisu predstavnik „Internešnal talent bukinga” Pru O´Brajen. „Arena” je u saopštenju izrazila želju da što pre vidi "ZZ Top" kao goste „Beogradske arene” i Beograda, kao i želju da se Dasti Hil uspešno i što brže oporavi. Kupljene ulaznice za koncert mogu se vratiti na biletarnicama „Beogradske arene” i „Eventima” od 21. maja do 17. juna ove godine. (Beta)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
da se i deda Dasti Hil ne penje po kokosovim palmama
kao Kejt Richards iz Rolingstonsa
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|