:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Gledanje filma „Planina Broukbek” izazvalo je kod dvanaestogodišnjakinje iz Čikaga psihološke bolove vredne pola miliona dolara. Staratelji dvanaestogodišnje Džesike Tarner iz Čikaga tužili su Ministarstvo za obrazovanje zato što je učenicima škole koju njihova ćerka pohađa, bez znanja roditelja, prikazan film o ljubavi dva kauboja „Planina Broukbek”, prenosi slovenački list „Dnevnik”. Zbog teških psiholoških bolova koje je Džesika dobila gledanjem tog filma, staratelji traže da im odbor škole koju pohađa isplati, u ime odštete, pola miliona dolara. Film je učenicima prikazala učiteljica koja je menjala kolegicu, a koja je, navodno, rekla da o tome da su gledali taj film, ne smeju da govore roditeljima. Staratelj Džesike Tarner objašnjava da je jako važno da deca ne budu izložena takvim filmovima, kao i da je prikazivanje tog filma prevršilo meru, jer su deca u toj školi već dobijala da čitaju knjige koje sadrže psovke.
Ovim povodom oglasili su se i komentatori na portalu slovenačkog „Dnevnika”, koji smatraju da „tako i treba”, kao i da je bolje da je učiteljica deci prikazala „Ramba”, „Terminatora” ili „Vol strit”.
Pojedini komentatori lista nazivali su homoseksualce pogrdnim imenima, smatrajući da su oni previše propagirani, i da se iz pomenutog slučaja „vidi kako bi bilo kada bi homoseksualni parovi mogli da usvajaju decu”. (B92)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
i meni zlo bude kad vidim kako kevin kostner ljubi u svakom filmu neku drugu
koga da tuzim?
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
|
I ja bih tuzila..... Jedno je biti homoseksualac i tu svoju bolest drzati za sebe, i u svoja cetiri zida nek svako radi ko sta hoce! Javno propagiranje toga mi je odvratno, a prikazivati deci takve filmove uzasno i porazavajuce! To nije nesto sto je prirodno i normalno i od Boga dato, sta sad treba da svi pustimo pedofile da normalno iskazuju tu svoju bolest!? Meni tu nema razlike
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Pa valjda treba da vide sta ne treba da rade...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|