:: |
Autor |
Poruka |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
|
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
ljubav ne poznaje granice pa tako da mi je i to regularno
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |
turki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2007 Poruke: 75

|
|
Sto da ne
pa drug te najbolje poznaje
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Samo napred. Nije ni ona nishta drugo do osoba. Ako se mislimo da mozhe neshto od toga da bude (veza, duzha veza, chak i vishe) - da.
|
|
|
 |
sansei Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 89 Mesto: Sarajevo

|
|
pa ako ti je dobar drug onda moras pazit da ne zeznes odnos s njim jer ipak ako nije nesto ozbiljno ne vrijedi gubit prijatelja,jer ipak su drugovi za zivot a cure dodju i prodju
|
_________________ biti pokoren,a vladati osvajacem- najveca je zenska vrlina! |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Naravno da da....moja sadasnja devojka je sestra mog najboljeg druga
|
|
 |
Dexmusic Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303

|
|
|
|
 |
morpheus12 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 08 Mar 2007 Poruke: 2

|
|
ako ti je dobar drug,n e m o j ni po koju cijenu i ako je ozbiljno velika mogucnost da ce puci a onda je sve trulo,to je moje iskustvo
|
_________________ trs |
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Sto da ne, to sto je sestra od tvog druga nema veze, ako se vec svidjate jedno drugom samo napred.....ali pazi sta radis kada izlazis bez nje......
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
uros85 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 7

|
|
Ja nisam za tu varijantu... Pogotovu ako nisi verna osoba......
Imao sam takvu situaciju ali naravno njen brat to ne zna.
Sada posle svega molim boga da ne sazna jer onda ce propasti nase drugarstvo i ja cu ispasti SELJAK najveci....
Ako se posvadjas sa tom devojkom,onda odmah moras da pazis sta ce njen brat reci jer naravno on ne zeli da vidi nju neraspolozenu i nervoznu kao ni tebe koji si mu dobar drug.... A svadja ce uvek biti.....
Zato bolje da trazimo nesto drugo....
Najbolje je da ostane kako i jeste.... inace moze da se desi da izgubimo i njega i nju.....
Oni su Brat i sestra ,a mi osobe sa strane......
|
|
|
|
|
 |
Landser Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno

|
|
Ja sam imao lose iskustvo sa tim pa cu reci..bolje ne...
Pukla veza a ubrzo puce i drugarstvo,dosta je to komplikovano,pogotovo ako je seka rodjena,ccc milion problema..
Ja odtad to zaobilazim kilometrima
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
 |
GroundZero Mister Domaći.de 2008

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg

|
|
Prvo veliš frendu kroz zezanciju da bi mu maznuo sestru i onda čekaš njegovu reakciju, po tome ćeš znati na čemu si....
Recimo ja nebi nikad mogao biti u vezi s frendovom sestrom, pogotovo ako zajedno idemo van jer onda neme ništa sa strane jer bi mu sestra sve doznala a tko zna kako bi se to odrazilo na naše prijateljstvo...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|