www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Inat, tvrdoglavost...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo to su riječi koje mene opisuju
nekad je to mana a bogami često i pomogne

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf, ja sam bas tvrdoglava, al sreca imam jako tolerantnog momka, koji me pored toga i poznaje i zna kad se inatim i kad necu popusti. Ma on je moja sreca

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tvrdoglava sam da je nemoguce opisat

DiVST
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 21 Maj 2007

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 6:08 pm    Naslov poruke: njihova soba Na vrh strane Na dno strane

jooooooooj zence mi je toliko neki put tvrdoglavo da ja pametan popustim ali ne svaki put popustam kad su sitnice u pitanju "inat "lose lose kad se terea inat a bogme nekad se inatimo

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U nekim situacijama znam da budem vrlo tvrdoglava ali isto tako umijem da priznam gresku i cujem misljenje druge strane.

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Auuuuuuuuuuu.......teska sam strasno...to dobro zna moj decko! Very Happy tvrdoglavost strasno steti vezi,ali ponekad je o.k da je ima...valjda Confused

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 34

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: Re: Inat, tvrdoglavost... Na vrh strane Na dno strane

zecica je napisao/la sledeće:
Koliko inat moze naskoditi vezi?
Koliko ste tvrdoglavi?
Da li biste zbog toga dozvolili da sve pukne?
Ja jesam.

moze naskoditi ako je nekotrolisan..
jaaaaaako sam tvrdoglava, ali ja to ne gledam kao manu.. Very Happy
zavisi koliko mi je stalo do osobe, i koliko ja znacim tom decku..

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Inat moze da naskodi samo tako jednoj vezi, narocito ako oboje teraju inat jedno drugome. Ja sam mnogo tvrdoglava, i sve mora da bude po mome i ako nisam u pravu. To mi je velika greska, ali sta cu takva sam, mada se nekad i opametim pa popustim

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

smatram da nisam tvrdoglav... a inatim se veoma veoma retko... uglavnom inat upotrebljavam u poslu... preporucljiva je mala doza inata u poslu...
a sto se tice ljubavi... tvrdoglavost moze ponekad da malo zatalasa vezu... a inat ... sigurno je unistava... kada se oboje u vezi inate, onda veza sigurno puca... u jednostranom slucaju moze da prezivi neko vreme...
treba maksimalno izbegavati inat u vezi.

jerumi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 15, 2007 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

inat, uzas, tvrdoglavost, jos veci uzas, samo te s...., to ja iz iskustva.
dvoje takvih u vezi? pisi propalo. isto, iz iskustva..

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 15, 2007 2:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E to ne valja nikako. Rolling Eyes

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam tvrdoglava do nba, ja bi i glavom kroz zid.tipicni ovan u horoskopu.trudim se to promjenit il ublazit, kontrolirat, nesto.....tesko je al se trudim! Neutral

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Inat, tvrdoglavost... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon