:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Jedna osoba je poginula, a 13 je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 16 časova kod Gornjeg Milanovca u sudaru autobusa i kamiona. Kako je agenciji Beta izjavio istražni sudija Opštinskog suda u Gornjem Milanovcu Milisav Cvetković, kod mesta Brđani direktno su se sudarili autobus „Deliks turs” iz Novog Pazara, koji se kretao prema Beogradu, i kamion užičkih registarskih tablica. Cvetković je kazao da je na licu mesta poginuo vozač kamiona Miodrag Vujašević iz Prijepolja, a da je povređeno 13 osoba koje su se nalazile u autobusu, od kojih niko nije u životnoj opasnosti. Zbog nesreće saobraćaj na magistrali bio je u prekidu oko jedan sat, a za to vreme formirala se kolona duga oko 10 kilometara. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Posebno su opasni vozaci kamiona i autobusa, mnogo puta sam se uverio da nenormalno voze i uopste ne obracaju paznju na ostale ucesnike u saobracaju...
|
|
 |
me_from_the_block Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 10

|
|
| Avram007 je napisao/la sledeće: | | Posebno su opasni vozaci kamiona i autobusa, mnogo puta sam se uverio da nenormalno voze i uopste ne obracaju paznju na ostale ucesnike u saobracaju... |
Decko, sta imas ti protiv vozaca kamiona i autobusa???
Oni tebi mogu voznju predavati, shvatas?? Trebalo bi i od njih nesto da naucis.. od profesionalaca se uci.
Ti vjerovatno imas prslog Juga ili pak kakvog Mercedesa pa te boli ona stvar, e pa nije tako.
A treba da znas da taj kome se nemoze desiti saobracajna nesreca, N E P O S T O J I !!!!!
A sto se tice tvojih komentara za autobuse i kamione,tj. njihove vozace, slazem se djelimicno, jer postoje svakakvi, ali ipak ipak nemozes tako da pricas! Nisi u pravu ama ni malo.
|
|
|
| |
|
 |

|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
| me_from_the_block je napisao/la sledeće: | | Decko, sta imas ti protiv vozaca kamiona i autobusa??? |
Nemam nista protiv njih, samo sam pricao iz iskustva...
| me_from_the_block je napisao/la sledeće: | | Oni tebi mogu voznju predavati, shvatas?? Trebalo bi i od njih nesto da naucis.. od profesionalaca se uci. |
Vidi, ako ti vozis nesto od ovoga ili si profi, a nasao se uvredjen mojim postom, svaka cast tebi, ali ima svakakvih, bash kao i vozaca automobila...
| me_from_the_block je napisao/la sledeće: | | A treba da znas da taj kome se nemoze desiti saobracajna nesreca, N E P O S T O J I !!!!! |
To stoji, nista ja o tome nisam rekao...
| me_from_the_block je napisao/la sledeće: | | A sto se tice tvojih komentara za autobuse i kamione,tj. njihove vozace, slazem se djelimicno, jer postoje svakakvi, ali ipak ipak nemozes tako da pricas! Nisi u pravu ama ni malo. |
Kao sto rekoh, naravno da postoje svakakvi, i ja sam pricao o onome sto sam ja video, a video sam dosta loseg upravo sa tim vozacima... E, sad jedina moja greska je sto sam pricao uopsteno... Cinjenica je da postoje svakakvi, pri tome mislim na sve vozace, ne samo kamiona i autobusa...
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Cinjenica je da je Ibarska magistrala jedan od najopterecenijih putnih pravaca u Srbiji. Prema nekim podacima, protok saobracaja na Ibarskoj magistrali moze se porediti cak i sa najfrekventnijom deonicom u Srbiji, a to je auto-put Beograd-Nis. Tako veliki intenzitet saobracaja zahteva i adekvatnu saobracajnicu. Iako najavljivana vec duzi niz godina, izgradnja auto-puta nikako da pocne. Svako ko koristi Ibarsku magistralu svedok je nepodnosljivih guzvi u saobracaju i nazalost cestih saobracajnih nesreca.
Neshvatljivo je da sve ovo jos uvek nije dovoljan podsticaj nadleznima da konacno pocnu sa modernizacijom ove saobracajnice.
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
A ko kod nas uradi nasto kad treba? Tesko da ce skorije raditi auto-put tamo...
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
Kako je doslo do sudara? Tokom preticanja ili kako?
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|