www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Beba dobila dozvolu za oružje
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 12:25 am    Naslov poruke: Beba dobila dozvolu za oružje Na vrh strane Na dno strane

Amerikanac Buba Ludvig ima samo jedanaest meseci, tek je počeo da govori i hoda, ali već ima dozvolu za oružje, i to za sačmaricu. Malom Amerikancu dve nedelje posle rođenja „Beretu” je poklonio deda, a dozvolu za nošenje oružja izdala mu je američka savezna država Ilinois, u aprilu. Bubin otac Hauard Ludvig prijavio je svog sina za dozvolu, ali kaže da nije očekivao da će je dobiti. „Popunio sam formular i naveo da je visok 60 cm, težak devet kilograma i priložio njegovu fotografiju”, rekao 30-godišnji Ludvig, koji je kolumnista za Dejli sauthtaun, list iz predgrađa Čikaga. On je rekao da je njegov sin i „potpisao” dokument jer mu je on u ruku stavio olovku i dao da nešto nažvrlja na papiru. „Očekivao sam da ću dobiti pismo u kojem mi kažu da sam idiot. Ali, bio sam šokiran kad sam primio dozvolu za oružje sa imenom svog jedanaestomesečnog sina”, kaže Hauard Ludvig.

U državi Ilinois svi vlasnici oružja moraju imati dozvolu, ali nema zakonskog starosnog ograničenja za podnosioca zahteva. Mlađi od 21 godinu moraju imati samo pisanu dozvolu roditelja ili staratelja, piše na internet stranici Državne policije Ilinoisa. Samarica je za sada pod ključem u kući Ludvigovih, gde će i ostati sve dok Buba ne postane tinejdžer. Tada će ga, kako kažu Ludvigovi, deda voditi u lov, prenose agencije. (RTS)

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 7:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cim sam vidio temu znao sam da ce bit neka pricica iz Amerike... Samo kod njih prolaze ovako blesave stvari Very Happy

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolestan narod Exclamation

The world is mine

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koje budale

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako jaki ima...

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta,bas su pametni,za pohvalu Rolling Eyes !

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 2:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako je to kad se primenjuju zastareli i "supljikavi" zakoni, a niko ih ne prepravlja. Rolling Eyes
Tata se samo zezao kad je podneo molbu, a sluzbenici nisu mogli da odbiju zbog zakona...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

anabalind
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakvi su to idioti!Posle se cude odakle toliko nasilja!

young_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koi moroni zivot ti jb... takvog caleta treba odmah obesiti za... da cutim bolje
mislim samo su ameri bolesnici da mogu tako nesto da rade KRETENI...

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bOlestija Shocked Shocked Shocked

The world is mine

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahahaha kao on je bio sokiran jer mu je beba dobila dozvolu Shocked Pa kakav kreten moras da budes da uopste podneses zahtjev za tako nesto Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Beba dobila dozvolu za oružje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon