:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Da. Sa drugaricama. Mada detalje zadrzim za sebe...mmmmhmmm, sve je to samo moje moje i samo moje
Ali o tehnikama i ostalim..mhm, svasta moze da se pokupi!
|
|
|
|
|
 |
alxpanam Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 19

|
|
|
|
 |
kopmania Iskusni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd

|
|
Uglavnom da
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Ne ne volim, sam se čudim što sam rešio da pišem danas u ovoj temi Nervira me kad počinju lagati kako on sa trojicama, pa šta je sve radio, šta mu je sve pričala, ....
To je mrzim slušati, zato uvek prećutim i počnem drugi razgovor.
Još ne mogu da zamislim kad su naprimer sa devojkom u vezi duže vreme, a on počinje pričati njene želje, kako im je bilo, u kojoj pozi
Ja to nikad ne pričam
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Pricam ali ne bas svaki detalj. Ipak mislim da neke stvari partneri treba da zadrze za sebe...
|
|
 |
lazaruzic Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar

|
|
samo sa najboljim drugom!
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Pa ne sa svima, ima osoba sa kojima cesto pricam ali obicno sa mojim dragim i naravno sa najboljom drugaricom. I nikada nemam problema kada se o sexu prica u drustvu... Zbog cega? To je sastavni deo zivota svakog od nas. Zbog cega ne bih o tome pricala?
|
|
|
|
 |
zex_bl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115

|
|
Prokomentarisati dobru djevojku koja prolazi je OK kao i neko opste stvari o sex-u.
Ali konkretne stvari koga, kada, kako, gdje - NE.
|
_________________ veni - vidi - vici
 |
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
normalno, to je ne zaobilazna tema. ko je koga i ko bi koga... a kad se zapije bude tu i detalja ali ne i imena, mislim ne bi imalo smisla.
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Paaaaaaaaa..da Al ne sve u detalje...ipak mora postojat granica
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Pričam normalno, samo opušteno
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Naravno da da Nisam stidljiva, a i, hvala Bogu, imam materijala za priču
Ali, naravno, ne zalazim u detalje, ipak, nemam potrebu da odajem tajne svoje postelje do maximuma
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|