www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najsmjesnija stvar u krevetu koja vam se desila?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najsmesnije mi je kad pica prdi:)SmileSmile

MaJcHe_91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 14 Jan 2007
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prilikom mog prvog puta,oboje smo se preznojili,i on se nekako prilepio uz mene,i kako se pomerao,culi su se "cudni zvuci"...smejali smo se,nismo mogli da nastavimo nekih 10 minuta...

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

elzare je napisao/la sledeće:

hhehe i to kad uđe previše zraka :lolj:

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slomio se krevet, ustvari pomerila se jedna od onih palica ispod i padosmo dole Mr. Green Mr. Green meni i jeste bilo smešno Mr. Green a njoj nije Crying or Very sad

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 23, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sjena23 je napisao/la sledeće:
elzare je napisao/la sledeće:

hhehe i to kad uđe previše zraka :lolj:

Sto ja to mrzim!

Meni je najsmesnija stvar bila, kad smo od strasti poceli da bacamo stvari po sobi, da bi na kraju svoj ves nasla u ciniji sa lubenicama Very Happy

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 23, 2007 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sve je islo dobrim tokom,onda je upala moja devojka,paje pocela dreka tolko jaka da je cula moja keva koja je u spavala u drugoj kuci,pa je dosla i ona..........
nakraju sam na streću proso samo sa nekim ogrebotinama,a imala je nameru oči da mi iskopa,doduse sa pravom ali...naravno odma smo raskinuli

The world is mine

Alan Ford
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 11 Jul 2007
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 18, 2007 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedna devojka sa kojom sam bio je prdnula za vreme sexa!Iskreno,prvo je bio sok ali smo se posle "popisali" od smeha!

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 19, 2007 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije bas da se desilo meni, ali moram da vam ispricam:

Studentski dom "Karaburma" 2001. godine, tri sata ujutro, nas trojica-cetvorica prolazimo hodnikom u kome radi svaka 25-ta neonka, a tip naslonio devojku uza zid na najmracnijem mestu i "radi". U zanosu su pa ne primecuju da im se priblizavamo. Odjednom, devojka uzviknu: "To, je*i me kad nisam 'tela da ucim!" Mr. Green

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 19, 2007 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad sam imala vaginalni prdeke,sramote Embarassed Embarassed
i to vise puta,mene crnjak upuca,pa se pocenem smijati od muke,a on se pravi da nije cuo
hahaha Confused Confused

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 6:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BaBy** je napisao/la sledeće:
kad sam imala vaginalni prdeke,sramote Embarassed Embarassed
i to vise puta,mene crnjak upuca,pa se pocenem smijati od muke,a on se pravi da nije cuo
hahaha Confused Confused

jao i mene je nekad toga blam pa pocnem da se smejem a on nista Razz

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta ce,neugodno im bude,pa se prave da ne cuju,hehehe Laughing

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bila u njegovom stanu, i eto zahuktala se atmosfera Very Happy , a ja imala neku vezenu majicu- kao topic...i taman da ćemo na krevet...zapela mi ta majica za neku brokvu s vrata..i kako smo išli put kreveta cijeli mi gornji dio se izveza, i kad smo došli do kreveta, nisan imala ništa više gori Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Najsmjesnija stvar u krevetu koja vam se desila? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon