:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Rok grupa "Van Gog" održala je u subotu uveče svoj prvi koncert u Beogradskoj areni i promovisala najnoviji album "Kolo".
Ovo je bio prvi koncert pred beogradskom publikom posle četiri godine. Pred oko 15.000 ljudi, koliko je, prema rečima organizatora, prodato karata, frontmen i pevač Zvonimir Djukić Djule, u pratnji članova benda izašao je na scenu uz Betovenovu "Odu radosti". Publika ih je dočekala ovacijama, a koncert je počeo pesmom "Kolo", sa najnovijeg albuma.
Posle prve pesme Arena je bila na nogama, a tokom dvoipočasovnog koncerta publika je uživala uz pesma sa novog albuma, ali i uz stare hitove, "Opasan ples", "Mama", "Zemlja čuda"…
Uz isto raspoloženje i u raspevanoj atmosferi publika je ispratila i pesmu "Neko te ima noćas", a devojke su se uz poslednju pesmu popele na binu i ispratile muzičare.
Pola sata pre koncerta, ispred ulaza u Arenu postavljena je ispovedaonica, tako da su fanovi pre koncerta mogli da pošalju Djuletu i članovima benda poruke u trajanju od desetak sekundi. Najzanimljivije poruke bile su emitovane na video-bimovima tokom koncerta.
Na ulazima su se delili kuponi koje će posetioci, zajedno sa kartom, moći da, do 26. maja, pošalju organizatoru - Beogradskoj kulturnoj mreži, da bi dobili na poklon DVD sa snimkom koncerta.
Koncert je završen bez bisa, takodje uz "Odu radosti".
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
|
15.000 !!!wow!!koji uspeh!
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 48
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Ma Djule je legenda. Ja sam oduvek bila i ostala fan Van Gogha, zao mi je sto nisam bila na ovom koncertu, al boze moj, bice ih jos.
To je dozivljaj, bar meni uvek do sad bio
Djuleee, za predsednika
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Ne sumnjam da je atmosfera bila fenomenalna... Đule & co. su uvek bili extra!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
spidergirl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Maj 2007 Poruke: 1 Mesto: Beograd

|
|
Van Gogh slusam ceo zivot i bila sam na vise koncerata i na beer festovima, novim godinama, i za dan zaljubljenih itd. I ceo zivot zelim da upoznam djuleta(a i cviku) i sad u areni kad sam imala priliku bar da se popnem na binu(bila sam u prvom redu) i da budem pored njega, ja sam se toliko izgubila i dok sam shvatila sta se desava, vise nije moglo. Bedak,teski bedak. . Aaaa .
|
_________________ Ko zeli,moze,ko pokusa, uspe, ko voli, zivi!!!!! |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Svaki koncert Van Gogh-a je za pamćenje, i nikad nije suvišno otići još jednom i još jednom...naprotiv Mora da je bio spektakl Obožavam ih, jer su pesnici među muzičarima Moćno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Sxxx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 1

|
|
|
Zna li ko gde da skinem koncert Van Gogh iz Arene?Plz
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|