:: |
Autor |
Poruka |
baki8 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5 Mesto: Uzice

|
|
Poslusaj drzste lopova i neces imati problema
|
|
|
|
|
 |
sikaa2007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 52 Mesto: trogir

|
|
Anti trojan Elite V3.8.0 ce rjesit sve tvoje probleme
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Mene samo zanima, iman nod32 antivirusni. Zanima me jel trebam sama nekad triba upalit da skenira ili sam to radi sve. Jer meni evo, izbaci me sa neta nekad, konekcija, kao sad jutros, jedva se konektujem i kad se konektujem, ugasi mi se komp samo. Dali je baterija, dali je neki virus, ili nešto, ja neznam. Ja bi molila da mi pomognete, pošto malo znam oko kompjutera. Ako je virus, šta da radim.
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Nezahvalno je davati ikakve savjete bez da se vidi problem ili bez da je mnogo detaljnije opisan. Probaj tzv. In-Depth scan...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
imam problem sa avast antivirusom, pa ako neko ima avast i razume se, nek mi posalje pp, da objasnim, ovako mi je jako komplikovano
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
luka_zgv Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 32 Mesto: Zagreb

|
|
ja sam se trojanca probo rijesit sa nekim starim antivirusima al nista. bolje ti je da si srusis i opet stavis windovse. ili ako imas dvije particije da onstaliras windowse na drugu particiju i izbrises sa stare al to samo kao ti je on se zbukso u windowsw
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|