:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Starica Radmila Radovanović iz Lapova preživela je udar brzog voza, i to bez ijednog jedinog preloma, prenose elektronski mediji. Iako ju je voz, koji se kretao brzinom od stotinak kilometara na sat, odbacio desetak metara daleko, baka Radmila je živa i zdrava! Radmila je krenula do prodavnice po hleb, i prugu prelazila ispod nadvožnjaka u Lapovu, gde nema rampe. Ona inače živi sama. U policijskom izveštaju stoji da je na Radmilu naleteo brzi voz dok je prelazila prugu, i da je tom prilikom zadobila lake telesne povrede, oderotine na ruci i kolenu. Ona se već dva dana oporavlja u hospitalnom bloku Urgentnog centra u Kragujevcu. Zbog tragedije koju je preživela prilično je uznemirena i dezorijentisana, dodaju lekari. Nije u stanju da govori. Baka je operisana zbog povreda mekih tkiva, ali se nalazi u stabilnom stanju.
Lekari kažu da i posle pregleda na rendgenu nije konstatovan nijedan prelom i da će Radmilina sledeća „stanica” najverovatnije biti odeljenje ortopedije. Meštani Lapova, varoši kroz koju već 120 godina prolaze vozovi, kažu da su tragedije na neobeleženim prelazima česte.
Ipak, Radmilin slučaj je za Ginisa, jer do sada niko nije „utekao” brzom vozu.
„Ne verujemo da je voz stvarno udario. Ne bi preživela. Pre će biti da je išla pored pruge i da nije čula lokomotivu, pa je strujanje vazduha oduvalo i bacilo na zemlju. Stara je ona, ne čuje i ne vidi dobro”, pričaju meštani Varošice.(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Kah, sva sreca pa ne znam nikoga ko ima "korene" u Lapovu.
|
| |
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ma baba čula za jeftiniji hleb u prodavnici preko pruge pa požurila da stigne dok ga ima.A kad penzioner krene da kupi nešto što manje košta nego na drugim mestima ni brzi voz ne može da ga spreči da stigne do prodavnice na vreme.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
| |
|
 |
rosierosie Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600

|
|
Baka je imala mnogo srece. Verovatno je voz nije stvarno udario, vec samo "zakacio" ili je stvarno "oduvao" vazduh. Mene je danas nasmejao naslov u novinama "Baka "udarila" voz". Neka je ziva i zdrava.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|