www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dobila otkaz zbog prevelikih grudi
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 3:12 pm    Naslov poruke: Dobila otkaz zbog prevelikih grudi Na vrh strane Na dno strane

Nemica Annina Ulrich (29) dobila je otkaz od agencije za prodaju nekretnina zbog prevelikih grudi. Njezin šef smatra da njezine "devetke" ugrožavanju imidž tvrtke.
"Od djetinjstva sam sanjala o velikim grudima. Postala sam ovisnik o operacijama povećanja. Znam da i moji klijenti misle da je to fantastično i ne mogu shvatiti zašto moj šef ne misli da sam u biti prednost i dobitak za tvrtku", rekla je Annina. Njezin je šef odlučio da to više neće ići kada je Annina, koja radi i kao model, otputovala u Italiju na snimanje fotografija za erotske časopise, prenosi Dnevnik.
"Kada sam se vratila, moj šef je rekao da su slike odlične, no da bi njihovo objavljivanje naštetilo ugledu tvrtke", rekla je Annina. Nakon svega, Annina je odlučila otvoriti vlastitu agenciju za nekretnine sa svojim grudim
Annina je odlučila otvoriti vlastitu agenciju za nekretnine sa svojim grudima na posjetnici kako bi dokazala da je to ipak prednost. [vesti.de]

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Poslednja prepravka: coco_bill datum Uto Jun 05, 2007 4:55 pm; ukupno izmenjena 1 put

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E sto sve necu cut. . . Laughing

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 11:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka ih smanji Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

primitivizam i sa njene i sa njihove strane

sta ce joj tolike grudi?
a i njima, malo treba pa da im nesto odvuce misli sa posla

sve to blesavo Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bitno je sta ima u glavi a ne u grudima.Lepota je definitivno prolazna

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ahahhaha a ona baš ima u glavu kad se slika za erotski časopis Laughing

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitam se samo kako ce izgledati kad ostari... A silikon nece tako brzo stariti. Very Happy

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"devetke"?!wtf?!Nema sta,pametna cura Laughing Laughing

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa neka lepo nastavi "erotsku" karijeru zena.
X filmovi sigurno vise doprinose nego agencije nekretnina Very Happy

Dexmusic
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da cu je zaposliti kao pevacicu...

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto grudise ekstra kadsu velike nek se javi kod mene jacu je zaposlim kod mene u firmi

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 15, 2007 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ovo je slucaj diskriminacije bez obzira sto ni ona nema 3 ciste u glavi

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dobila otkaz zbog prevelikih grudi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon