:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Nisam obeshrabrena, iako sam razočarana porazom, izjavila je u četvrtak, na konferenciji za štampu u Parizu, Jelena Janković neposredno posle ubedljivog poraza od Belgijanke Žistin Enan sa 2:6, 2:6 u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu. „Žistin je danas bila bolja. Žao mi je što sam izgubila na ovakav način. Nisam bila na svom nivou. No, to me ne obeshrabruje, želim da nastavim da radim i postanem prva teniserka sveta”, rekla je Janković. Uprkos porazu u polufinalu, Janković je ostvarila značajan napredak na listi WTA pa će od ponedeljka biti rangirana kao treća igračica sveta.
„Nije lako kad izgubite meč, ali sam na Rolan Garosu dokazala da je moje mesto u samom vrhu svetskog tenisa”, rekla je Janković.
Ona se osvrnula i na neočekivani uspeh srpskih tenisera na najvažnijem svetskom turniru na šljaci, uspeh koji su francuski mediji nazvali „srpskim talasom”.
„Ovo što smo Ana (Ivanović), Novak (Đoković) i ja postigli na Rolan Garosu, to je veliki uspeh za srpski tenis. Postali smo teniska velesila”, rekla je Janković o generaciji srpskih tenisera koja je prvi put u istoriji ušla u svetski vrh.
O mentalitetu srpskih tenisera i borbenom duhu koji je zablistao na ovom turniru, Janković kaže: „Veoma smo jaki, na teren izlazimo pobedničkog mentaliteta... Poštujem sve igračice, ali kad mi se nađu preko puta mreže, nemam strah ni od koga”, rekla je najbolja srpska teniserka, koja je, kao i Janko Tipsarević i Ana Ivanović, počela da trenira u - bazenu „11. april” u Beogradu.
O finalnom meču Rolan Garosa, u kojem će protiv njene današnje protivnice igrati Ana Ivanović, Janković kaže: „Predstoji joj težak meč. Ako se bude dobro kretala i ako bude u top formi, ima šansi. Enan je favorit, ali Ana nema šta da izgubi”.
„Ovo je Anino prvo finale i sigurna sam da će dati sve od sebe. Želim joj sve najbolje”, poručila je na kraju Jelena Janković, koja nakon Rolan Garosa odmah odlazi za Englesku, na pripreme za Vimbldon. (Tanjug)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Stvarno svaka im čast, bez obzira na krajnje rezultate dokazali su da su među najboljima i da su ljudi u pravom smislu te reči - kako na terenu, tako i izvan njega!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
| |
|
 |
stojke_86 EGO!'s superhero

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd

|
|
Ana će sigurno biti broj jedan, ali Jelena... Vrlo teško!
Ana je dve godine mlađa od Jelene, a već je došla u finale Rolan Garosa, psihički je stabilnija, a igra im je na istom nivou.
Jelena pre dve godine nije bila ni u prvih 50!
U svakom slučaju, puno sreće želim i jednoj i drugoj!
|
_________________ Biti isti,
Biti poseban,
Biti slobodan,
Biti samo svoj! |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
nije bio njen dan...grešila je puno ali svaka čast na postignutom...još Ana da pobjedi u finalu pa če biti super
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Nadam se da ce ana je sutra pobediti ovu belgijanku
|
|
|
| |
|
 |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
|
|
nema razloga da bude razocarana i toje uspeh
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|