:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Prošli vikend američki predsjednik George Bush bio je u posjetu Albaniji, jednoj od rijetkih država na svijetu gdje je još rado viđen, kojom prilikom mu je ukraden sat. Na YouTubeu se pojavio snimak s albanske televizijske postaje News24 koja prikazuje njegov posjet selu Fushe Kruje, 25 kilometara sjeverno od Tirane, na kojoj se jasno vidi kako Bush ima ručni sat na lijevoj ruci dok ulazi u gomilu i grli se s njima i u jednom trenutku sata više nema, što nije primijetio ni predsjednik ni njegovo osiguranje (na snimci između 00:55 i 01:05). Da situacija bude bizarnija, javilo se američko veleposlanstvo u Albaniji koje je reklo da apsolutno nije točno da je Bushu ukraden sat za posjeta Albaniji...
monitor.hr
timesonline.co.uk
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Sirovine... Tako mu i treba kad ide tamo s tim olosom da se grli i ljubi
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
KOKANI Odomaćeni član

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 1195

|
|
|
dobro je prošao da nisu i njega celog ukrali
|
|
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Hahahaha, gledala sam prilog u vijestima, i vidi se kako mu skida sat sa ruke. Kad pruza svakom ruku
|
|
 |
Dexmusic Upućeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303

|
|
|
Sto mu i avion ne ukradose...
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Eto mu, pa neka vidi za koga navija.
Bio mi je simpatican dok nije rekao ono sto je rekao, ali sada... Tako mu i treba!
Nego, stil kradje me podseca na Sir Olivera.
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
|
[lock]
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|