:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Probe za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2008. godine u Pekingu počeće u avgustu, saopštili su organizatori. Izvršni direktor Organizacionog komiteta OI 2008. Điang Sjaoju saopštio je da za sada sve ide prema planu. „Sve ide kako treba, siguran sam da ćemo imati divnu ceremoniju otvaranja, kao i dobru ceremoniju zatvaranja”, rekao je Điang. Jedan od najpoznatijih kineskih reditelja Žang Jimou režiraće obe ceremonije, i otvaranje i zatvaranje Igara, a Stiven Spilberg će biti umetnički konsultat.
Konsulant će biti i Australijanac Rik Birč, koji je bio producent ceremonija otvaranja i zatvaranja OI u Sidneju 2000. godine. Kinezi su angažovali i Francuza Iv Pepena, koji je producent, scenograf, a poznat i po primeni najsavremenije tehnologije, kojom stvara spektakularne prizore. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
mogu samo zamisliti šta će oni napraviti, koji će to kičeraj biti...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
|
neznam stace da urade ali stace
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
jebote več prošlo 3 godine od OI .... to su kinezi oni uvek nesto novo izmisle
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|