:: |
Autor |
Poruka |
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
mislim da je pun mjesec bed jedino za lopove, jer ih svi vide ako je mjesečina jaka, a i za ljude sa slabim živcima, za ljude koje je lako uplašiti, meni je pun mjesec prekrasna pojava i volim ga gledati u večernjim šetnjama s meni najdražim osobama
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
Miss_Ema Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Mar 2007 Poruke: 20
|
|
Mee svaki put kad je pun mesec boli glava.I tu noc ne mogu da spavam.A glava me nikad ne boli sem kad je pun mesec.I to obavezno tri dana.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
silver_rain je napisao/la sledeće: | mislim da je pun mjesec bed jedino za lopove, jer ih svi vide ako je mjesečina jaka, a i za ljude sa slabim živcima, za ljude koje je lako uplašiti, meni je pun mjesec prekrasna pojava i volim ga gledati u večernjim šetnjama s meni najdražim osobama |
potpisujem owo
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
Za vreme punog meseca, sam "zaklao jednu devojku"
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Glupost. Jeste samo lipo ga vidit kad je pun i kad ima toliko osvjetljenje. Ništa se ne zbiva drugo
|
|
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
hm.... pun mesec. sve mislim da ljudi mnogo gledaju filmove u kojima se pojavljuju ljudi koji se za pun mesec pretvore u betmena ili vukodlaka i slicno. i mislim da su ljudi pod tim utiscima i da misle da im se desavaju cudesne stvari, to je zapravo utisak tih filmova. sve mislim da zato ljudi na pun mesec malo preuvelicaju stvari i misle da se cuda dogadjaju. ja u to ne verujem.
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam,ja sam to povezala sa uticajem meseca na vodu(plima)
Mozda to ima veze i sa nasom krvi,pa postajemo hiperaktivni
Uglavnom,obozavam pun mesec,mogla bih satima da ga gledam...
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
slažem se sa gore navedenim da je mesec prelepa pojava prilikom večernjih šetnji i to je sve...
zaista nemam nikakvih problema, i sa spavanjem ni sa glavom... i sl.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
osim da se onda neprestalno smejem i da imam ludacki pogled kako drugi kazu neeee
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
Pun Mjesec je u kalendaru označen sa svijetlim krugom i njegova je snaga najjača. Izaziva psihičku nestabilnost, pojačanu emotivnost i nesanicu kod osoba koje su i inače tome sklone. Možete imati problema sa srcem, glavobolje, poteškoće s cirkulacijom. Možete se svađati ili doživjeti nezgode radi vlastite nepažnje ili naglosti. Žene i bolesne osobe osjećaju Pun Mjesec jače od muškaraca.
www.astrovip.com
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Slušala sam da su mnoge promene u nama, na nama i oko nas u nekoj vezi sa mesečevim menama, ali da kulminaciju dobijaju u vreme punog meseca.
Čak se i neke paranormalne pojave vezuju za period punog meseca.
|
|
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
Ja kad sam pospan, 30 punih mjeseca me neće spriječiti da zaspem svojim tvrdim snom
Ili mozda hoce
Hehe, da ne offtopicarim.
Mislim da to nema nikakve veze. Ja dosad nikad nista nisam osjetio u vrijeme punog mjeseca.
|
|
|
|
|
|
|