:: |
| Autor |
Poruka |
RackeKSO Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 12

|
|
snimao sam nesto sa kamerom,i onda odne u foto radnju da mi prebace na cd.I sada je to na dvd-u.Jer mogu nekako da taj film podelim na vise delova.
I jos nesto.Jer postoji neki program koji ubrzava video.Naprimer nesto sto traje 30s da prodje brze za 5s,na primer
[Edit by Zoran_Karavla: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS

|
|
|
U principu to mozes sa bilo kojim video editorom - Vegas, Premiere, VirtualDub, Movie Maker ... neki je komplikovaniji, neki jednostavniji, neki besplatan, neki ne... pogledaj svaki pa proceni koji bi ti najvise odgovarao... Movie Maker dolazi uz Windows.
|
|
 |
markozutic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo

|
|
|
Za kucnu i amatersku video obradu najbolji ti je nero show time i windows movie maker ~!!!!
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
| |
|
 |
beautiful Odomaćeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 2629 Mesto: Vienna

|
|
Kad smo vec kod obrade filmova, jel moze neko da mi kaze koji program da skinem, sa kojim mogu da kompresujem filmove?
Hvala unapred!
|
|
 |
Ml@d€n Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Jun 2007 Poruke: 27

|
|
|
Studio 9 ili Windows Movie Maker
|
|
 |
Zaratustra Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 69 Mesto: Sheher Sarajevo

|
|
| beautiful je napisao/la sledeće: | Kad smo vec kod obrade filmova, jel moze neko da mi kaze koji program da skinem, sa kojim mogu da kompresujem filmove?
Hvala unapred! |
da kompresujes? Vjerovatno mislis na video kompresiju, tj. smanjenje velicine file-a, odradis obicnim konverterima, tipa
Total Video Converter 3.10, on je dosta solidan
ili pa WinAvi, Xilsoft itd, ako ti zatreba javi se na private, jer neznam smijem li linkovati ovdje!
| RackeKSO je napisao/la sledeće: | snimao sam nesto sa kamerom,i onda odne u foto radnju da mi prebace na cd.I sada je to na dvd-u.Jer mogu nekako da taj film podelim na vise delova.
I jos nesto.Jer postoji neki program koji ubrzava video.Naprimer nesto sto traje 30s da prodje brze za 5s,na primer
[Edit by Zoran_Karavla: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.] |
Da , naravno da mozes, nekim od video splittera,evo npr.
Speed Video Splitter v2.4.38
Ukoliko zatreba javi se na private
[Edit by Car Dusan-Silni: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Potpis |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|