www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

I Slobodan Rajković u PSV-u!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 10:58 am    Naslov poruke: I Slobodan Rajković u PSV-u! Na vrh strane Na dno strane

Defanzivac OFK Beograda i mlade reprezentacije Srbije Slobodan Rajković narednu sezonu igraće za PSV Ajndhoven, i to kao pozajmljeni fudbaler Čelsija! Ovu vest je u subotu u Najmehenu potvrdio sam Rajković, koji se još pre tri godine obavezao da će iz OFK Beograda preći isključivo u tabor slavnog londonskog kluba. „PSV je veliki klub i prezadovoljan sam što se sve ovako završilo. To će mi biti odlična prilika da se afirmišem. Znam da ću morati mnogo da radim, ali nadam se da je Holandija samo usputna stanica na putu ka Čelsiju”, izjavio je Rajković srpskim novinarima. On je rekao da se još nije čuo sa Dankom Lazovićem, koji je pre petnaestak dana takođe prešao u redove šampiona Holandije.

„Nismo se čuli, ali svakako ćemo razgovarati ovih dana. Želja mi je da se malo bolje upoznam sa situacijom u novom klubu”.

Rajković će u nedelju gotovo sigurno biti član kombinovanog tima Srbije, kojeg će selektor Miroslav Đukić poslati na megdan Englezima.

„Orlići” su kolo pre kraja prve faze Evropskog prvenstva osigurali prvo mesto u grupi, pa će nosioci igre dobiti neočekivanu priliku da se odmore za sredu i polufinalni duel sa drugoplasiranom ekipom Grupe A.

„Utakmica sa Englezima je značajna, iako ne može da utiče na naš plasman. Posebno je bitna za sve nas koji do sada nismo dobili šansu da zaigramo. Moći ćemo da pokažemo šta znamo i nadam se da rezultat neće izostati”, završio je budući „filipsovac” Rajković. (Mondo)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tu muje i mesto

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Al su Englezi ispali juce ... nista od fer pleja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> I Slobodan Rajković u PSV-u! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon