:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Napadač Real Sosijedada Darko Kovačević smatra da će njegov tim u poslednjem kolu Primere teško uspeti da izbori opstanak među prvoligašima, ali ističe da nema odustajanja. Iskusni srpski internacionalac veruje da je pobeda nad Valensijom u nedelju moguća. Ipak, Sosijedad očekuje praktično „nemoguća misija”, jer njhova sudbina zavisi i od rezultata drugih ekipa. „Znamo da smo u teškoj poziciji. Treba biti realan, jer naša sudbina zavisi i od drugih ekipa, ali opet, vredi pokušati jer je u fudbalu sve moguće. Verovali smo u pobede protiv Osasune i Rasinga, ali nismo uspeli”, kaže Kovačević.
Sudbina baskijskog tima, koji kolo pre kraja zauzima 19. mesto sa 34 osvojena boda, zavisi od rezultata još dva meča. Da bi i naredne sezone igrao u Primeri, Sosijedadu je potrebno manje čudo - mora da ostvari pobedu nad Valensijom, a da Betis i Selte izgube od Rasinga, odnosno Hetafea.
„Ako konkurenti izgube, a ja se upišem u listu strelaca protiv Valensije, biće to najvažniji gol u mojoj karijeri”, ističe Kovačević.
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije ne želi da spekuliše na temu okončanja ili nastavka karijere u Sosijedadu. On kaže da samo misli na nedeljnu utakmicu i tvrdi da je potpuno spreman, uprkos povredi kičme.
„Moja sudbina znaće se iduće nedelje. Sada treba igrati. Iako sam već nekoliko nedelja pod lekovima i sa nešto blažim treninzima, ne predajem se tako lako i biću potpuno spreman za važnu utakmicu koja nas čeka”, uverava belo-plava „devetka”. (Mondo)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
nekada je bio taj klub jak...a sada se bori za opstanak
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
E moj Darko .. ne vadi se protiv tima kao sto je Valensija .. sta si ti mislio da su oni glupi i da ne znaju da igraju fudbal .. uglavnom sve najbolje pa cemo da vidimo da li cete proci.
P.S. .. Trenutno je u ovom momentu 2-2 .. 76. minut ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|