www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

F1: Hamilton prvi startuje u Indijanapolisu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 10:52 am    Naslov poruke: F1: Hamilton prvi startuje u Indijanapolisu Na vrh strane Na dno strane

Britanac Luis Hamilton potvrdio je da će u Formuli 1 ostaviti dubok trag, pošto je posle trijumfa na Velikoj nagradi Kanade uspeo da izbori i pol poziciju pred nedeljnu trku u Indijanapolisu. Meklarenov as je u finišu treninga izvezao najbrži krug (1:12,331 minut) i za treptaj oka iza sebe ostavio timskog kolegu Španca Fernanda Alonsa (1:12,500). Iz drugog startnog reda na trci u SAD startovaće vozači Ferarija, Brazilac Felipe Masa koji je zabeležio treće najbolje vreme, odnosno Kimi Raikonen. Iako je Alonso bio brži na trenizima pred kvalifikacije, mladi Britanac je kad je bilo najvažnije pokazao da se odlično nosi sa pristiskom, baš kao što je to uradio i prošle subote na kvalifikacijama za Veliku nagradu Kanade.

„Moram da priznam da sam pomalo iznenađen”, rekao je Hamilton. „Na treninzima nisam mogao da pronađem adekvatan način da se suprotstavim Alonsu, za koga sam znao da će biti brz. Ipak, sad je bilo drugačije...U svakom slučaju lepo nas je videti obojicu u prvom redu, a rivale iz Ferarija iza”, rekao je britanski vozač.

Alonso, sa druge strane, iako nije osvojio pol poziciju, nije bio nezadovoljan postignutim na stazi u Indijanapolisu.

„Ovaj vikend je zasad odličan za mene. Bio sam najbrži na treninzima, a u kvalifikacijama sam drugi, što nije loše, posebno jer sam izvezao najbrži krug. To će mi dati mnogo samopouzdanja pred nedeljnu trku”, rekao je vozač Meklarena, čija dva bolida treću trku zaredom imaju oba mesta u prvom redu.

Peto najbolje vreme u kvalifikacijama ostvario je Nik Hajdfeld iz Zaubera, dok je Heiki Kovalainen za volanom Renoa izborio pravo nastupa iz trećeg reda, što je njegov najbolji rezultat na zvaničnom treningu.

Najmlađi učesnik trke u Indijanapolisu i debitant u bolidu Zaubera Sebastijan Vetel zabeležio je odlično, sedmo vreme. On je priliku da pokaže svoj talenat dobio nakon što je Robert Kubica na prošlonedeljnoj trci doživeo teži udes i po preporuci lekara moraće da pauzira ovog vikenda.

Trka za Veliku nagradu SAD u Indijanapolisu, sedma ove sezone, startuje u nedelju od 19 časova. (Mondo)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko bi rekao na pocetku sezone da ce Luis biti glavni favorit za osvajanje titule!? Laughing

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro napreduje a i nadala sam se da ce tako da bude...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> F1: Hamilton prvi startuje u Indijanapolisu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon