www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zabranjeno nošenje pantalona na kukovima
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 35

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 20, 2007 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, da... A kako ću ih nositi? Jel treba da ih nabijem do s.sa da neko ne bi rekao da se nedolično ponašam? Moroni!
Taj mora da je p.der... Rolling Eyes

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 20, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je lose.. doduse, takav zakon bi trebalo da uvedu za devojcice do 18 godina. Jer ovo sto danasnje devojcice rade je bogohuljenje, prava sodoma i gomora :S i onda izbije frka kada se neka devojcica siluje a obukla se kao jeftina dr**a samo sto jos nema natpis "J**I ME VRUCA SAM"

[Edit by ~SonicLady~: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 20, 2007 7:31 pm    Naslov poruke: Re: Zabranjeno nošenje pantalona na kukovima Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
„Svima koji nose takve pantalone jednostavno poručujem da im je bolje da ih skinu, a ako baš žele da budu primećeni, neka slobodno obuku haljine”, rekao je gradonačelnik Karol Brusard.

Koji debil... Sad on nesto kao smijesan, jel? Umjesto da se pozabavi pravim problemima, on se bakce s ovim glupostima. Mora da je covjeku dosadno...
Mislim, ni ja ne nosim hlace ustegnute do ociju. Nosim ih uvijek nize od bokserica, jedno 2,3 cm. I sta, to je sad kao neko krivicno djelo?! Rolling Eyes

pera3
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 09 Jun 2007
Mesto: Bg.Sindikat

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sigurno je jedno da necu svracat u Delkamber dok se ovaj gradonacelnik ne bude skinut sa vlasti.... Very Happy Ili mi slijedi zatvor.......DOZIVOTNA ROBIJA

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glupšu glupost nisam čuo Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ni ja. Rolling Eyes

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 41

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je ovo totalna glupost...ne vidim sta bi nekome smetalo kakve cu pantalone da nosim,strasno!!!

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zabranjeno nošenje pantalona na kukovima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon