:: |
Autor |
Poruka |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Ja koristim L'Oreal i MaxFactor, ponekad bude i Nivea...
|
|
|
|
|
 |
neona Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 53

|
|
samo koristim MaxFactor, najvise mi odgovara...
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
L'Oreal, MaxFactor, Dior i swe te firmirane jer sam navikla na firmirane stvari....
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Uglavnom MaxFactor, L'Oreal(puder,maskara), Avon i Oriflame sjajevi.
|
|
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
da, veoma mi je vazno, jer je to ipak tvoja koza, i ona ne moze da se zameni.. i kad je vec unistavam, onda bar da je unistavam sa boljim stvarima a inace koristim loreal i max-faktor najvise
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Jako mi je vazno i koristim Dior skoro sve...
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Iskreno marka mi ne znaci mnogo, vise mi znaci reakcija moje koze na tu marku, sta meni vredi da se namackam npr. MaxFactor puderom, ako ce mi posle toga lice izgledati kao gusarska mapa... Dakle koristim ono sto moja koza moze da podnese na sebi, pa bilo to markirano ili ne.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
bubaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95

|
|
Ne valja kupovati jevtinu sminku jer nije dobro za lice kao sto je skuplja sminka.
Because You're Worth it
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ono sto je sigurno, to je da necu kupiti sminku kod kineza...
Sto se sminke tice, ono sto je jeftino nije dobrog kvaliteta, ja bar tako mislim, zato koristim samo L'Oréal, Bourgeois i jos par njih.
Marke su mi poznate...
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Sve zavisi,desi mi se da kupim neku kvalitetnu sminku i papreno je platim,a posle shvatim da mi uopste ne odgovara Jedino lakove za nokte kupujem bilo gdje,samo kao mi se svidi boja:)
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Pa dosta. Max Faktor je večina koju koristim jer mi je najači
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
koristim iskljucivo loreal i max faktor
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|