:: |
| Autor |
Poruka |
CECA_CARICA Upućeni član

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2007 Poruke: 391 Mesto: Pink room

|
|
odvratni su hvala bogu pa su ih uhapsili!!
|
_________________ <3 |
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
| ^^CRNOGORKA^^ je napisao/la sledeće: | Znamo da je to bolest, ali pazi, i da se izliječe, što će im poslije ''normalan'' život sa samim saznanjem što su sve učinjeli nedužnoj, jednoj đeci...
Pu! Bolje da ne komentarišem više na ovu temu o ludacima bolesnim, retardiranim  |
Stvarno tako razmisljas?
Ne znam kako ti to vidis, ali ja mislim da je zivot nesto najvrijednije sto posjedujemo, a i bilo koji drugi covjek. Prema tome, odakle nam pravo da presudjujemo nekim ljudima. Mislim, nisu oni to sad uradili eto cisto radi fore. Oni su bolesni. Mislim, kako bi bilo da tebe netko ubije zato sto imas ( npr. i ne daj Boze) sidu? Mislim, postajes onda potencijalna opasnost i za druge...
Uglavnom.. Zelim time reci da takve ljude ne treba mrziti, nego zaliti.
|
|
 |
emmi Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041

|
|
@Tha-A@ zamisli ne daj Boze da se tebi desi da nekom detetu iz tvoje okolnosti jedan pedofil nesto ucini...dali bi i dalje samo ga zalila ili bi promenila misljenje?
To jest bolest ali te osobe zasluzuju mnogo goru kaznu nego sto dobiju.
|
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Prvo; Tha_A = maskulinum Muski rod, molit cu lijepo hehe
A drugo. Ne bih drugacije mislio. Oprosti, ali ja ne mijenjam misljenje svako 5 minuta. Bolest je bolest. A zamisli sad ovako: Zamisli, ne daj Boze, da je netko iz tvoje obitelji pedofil ( PRIMJER!) . Bi li zeljela da ga odmah ubiju? Da dozivi najvece muke?
@ crnogorka dolje
Pa blago ti pameti onda, stvarno
|

Poslednja prepravka: Tha_A datum Pet Jun 22, 2007 11:57 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
| Tha_A je napisao/la sledeće: | | ^^CRNOGORKA^^ je napisao/la sledeće: | Znamo da je to bolest, ali pazi, i da se izliječe, što će im poslije ''normalan'' život sa samim saznanjem što su sve učinjeli nedužnoj, jednoj đeci...
Pu! Bolje da ne komentarišem više na ovu temu o ludacima bolesnim, retardiranim  |
Stvarno tako razmisljas?
Ne znam kako ti to vidis, ali ja mislim da je zivot nesto najvrijednije sto posjedujemo, a i bilo koji drugi covjek. Prema tome, odakle nam pravo da presudjujemo nekim ljudima. Mislim, nisu oni to sad uradili eto cisto radi fore. Oni su bolesni. Mislim, kako bi bilo da tebe netko ubije zato sto imas ( npr. i ne daj Boze) sidu? Mislim, postajes onda potencijalna opasnost i za druge...
Uglavnom.. Zelim time reci da takve ljude ne treba mrziti, nego zaliti. |
I dalje kažem isto - njih treba u-b-i-t i to na najgori način koji postoji!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|