:: |
Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
ma da slazem se sa osobom iznad,
jedino ako nam u osecanja ugrade XP ili Vistu
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Ne znam ni sam sta da mislim... Gde li ja gresim?
I samo razum, i samo srce.... ne daju bas dobre rezultate.
Sve sam ubedjen da kombinacijom oba moze da se postigne dobar rezultat. Koliko ja znam ta sposobnost vladanja razumom i emocijama nas cini emotivno inteligentnim osobama.
Negde sam ja dobro zabrljao.
Postoji li neka cetvrta varijanta?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Priručnik za pružiti ljubav ?!
Srce razum ne pita  |
potpisujem owo... Nemam sto dodati...
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
cemu toliko taktiziranje. fuj. hoce kaki nece kaki mnogo je tu nekog navlacenja. ako vec hocu da se igram,naci cu partnera i za to, ako cu vec da volim, onda cu da volim. bez nekih tako rezervi, zasto bih sebi to uskracivala. pa,zaboga to je nesto najlepse.
a,kad vec vidis da te neko "gazi" i "dribla" onda lepo i ti okrenes novi list.
zato oci sluze! da sve primete. a nije losa ni ta "zenska intuicija"
let there be love!!!!
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ko će se još pridržavati toga?
Ne postoji vreme niti ništa drugo kada je u pitanju ljubav,to se desi samo po sebi,spontano,kada najmanje očekuješ Zato nema pravila
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ima onaj jedan Colin stih "kad ne brojis da li dajes, ili primas, znaci da ces ostariti sam"...sto znaci da treba da das onoliko koliko i primas
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|