:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Butan je odlučio povećati broj turista sa 17.000 na 27.000 tijekom sljedeće četiri godine, no uzimajući si pritom pravo odabira samo bogatih posjetitelja. Naime, turistima će biti dopušten ulazak samo u sklopu turističkog aranžmana putničkih agencija, a svaka osoba mora dnevno potrošiti najmanje 200 dolara. Osim siromašnih turista, posjet Butanu zabranjen je i planinarima, jer je planinarenje tamo zabranjeno, budući da je rašireno vjerovanje da su planinski vrhovi domovi božanstava. Reuters.
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
A kako ce to oni pa znati dal sam ja potrosila te pare ili nisam?
Kakva glupost, ne bih ja tamo nikad otisla ni luda, cuj siromasni nemaju pravo ulaska, stvarno su ...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|